Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Až vás zase naši vyklepou, tak dáme odvetku v Brně....

já bych byl pro aby to příště bylo někde na pul cesty z prahy do brna. třeba by byla větší účast

Odesláno

tak ja se taky minule mel prevahu + 2 lidi ale kdyz ze se zmenililo 1:1 taak to bylo hodne vyrovnane takze bych to nevidel tak cerne a pusteli se do hry :). A jestli to nekdo udela v Brne tak jsem zvedav na tu ucast :) asi setena jaku ted Peugeot par a Ford velka co na to rici asi LOVU ZDAR :D

Odesláno
Původně zaslal: Petav

Forďáci zatím lehce stagnují (http://www.fordscorpio.eu/viewtopic.php?f=23&t=1081). Tento víkend mají společnou akci na horách, tak předpokládám, že to tam proberou odvety se zúčastní v dostatečném počtu. Jinak, že by porážka pro malou účast a půjčili bychom jim někoho od nás?

není problém se rozdělit přesně na půl.

Kdyžtak jim půjčíme Harlleye, beztak blbě vidí :cool::D

Odesláno

Jak to po víkendu vypadá, tak Scorpiáci užívají zimních radovánek. Na odvetu se nikdo moc nehrne.

Sejdeme se bez Fordů? Já bych přijel i za této situace, trochu se zas vyblbnout.

Odesláno

Tak buď se bojí nás, nebo mají třeba strach že takovou dálku nedají v těch paštikách bez poruchy. Přecejen je to něco přes 60km :) (jen se je snažím vydráždit :D)

víc jak 10 by nás být mělo, ale ne o moc.

Odesláno

Zatím to vypadá, že nás bude okolo 20ti i bez fordů. Ty budou asi jen 3 podle jejich fóra. Ale bacha na to že i čistokrevnejch pežrouťáků budou jen 4 kusy. :P

[upravil dne 30/1/09 Rico1]

Odesláno

pokud mi slibite, ze neco podobneho bude i nekdy pozdeji... na jare, v lete. Ja slibim, ze prijedu :-) ted to bohuzel kvuli lehke financni krizi a zkouskam nepujde :(

Odesláno

no tak co se týče dráždění Fordek, tak bych si taky šťouchnul. Zatím co já a 205 lítám jako o závod, tak na dílně stojí na 3 zvedácích dva Fordi :D jedno škubací Mondeo a cukaci Focus. Jinak já na paintball dorazím, když mě nezradí přátelé se kterýma se chci podělit o náklady na cestu :)

Odesláno
Původně zaslal: Rico1

Náklady nenáklady, hlavně doraž celej. ;)

se ti řekne, ale ono cesta je daleká a jen tak si odplivnout 12,13 stovek za víkend, neno zrovna sranda :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...