Karel99 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Ahoj všichni, nezkoušel jste někdo náhodou tato světla do starší 307 (před faceliftem)? Citovat
Karel99 Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Solim1 Veru nie. dík za reakci, ale to jsi opravdu psát nemusel Citovat
sekaj Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Už jsem to viděl,byli umístěny v těchto místech. Citovat
Karel99 Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: sekaj Už jsem to viděl,byli umístěny v těchto místech. jenže ono tam na ně není zrovna moc místa. Třeba to byl jiný typ. Citovat
sekaj Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 To je docela možný,míjel jsem ho v protisměru. Citovat
Pinďa Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Podívej se na 206 a 406, tam to asi někdo montoval. např. a tady: Citovat
čakom Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Karel99 Původně zaslal: sekaj Už jsem to viděl,byli umístěny v těchto místech. jenže ono tam na ně není zrovna moc místa. Třeba to byl jiný typ. to místo si tam musíš udělat. vyříznout mřížku. Citovat
hudy Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 ja to mel udelany,presne tyto svetla!koukni se ke me do profilu,je tam fotka.Jinak sundaval jsem naraznik a v rohach mrizky jsem to proriznul asi 20cm,pak tam pasly krasne.A jeste jsem to pripevneni k narazniku,podporil plechem /stejna velikost a udelane diry na srouby jako ta dosedaci plocha u svetel/ pro zpevneni!a primontoval na vrchni stranu narazniku.takze primo plocha narazniku byla uprostred.ty startovaci rele prilepil kvalitni oboustranou paskou dovnitr narazniku a kabely vedl pod tou penovou izolaci co trosku vyztuzuje naraznik zevnitr.A pak na boku,kde uz je blatnik jsem ty kabely prerusil a pak je spojil konektory.To bylo pro jistotu,kdyz se musi sundavat naraznik,tak se jen udhrnul podbeh a lehce se to odpojilo,stejne se pod podbeh musi,uvolnit zobacek co drzi naraznik na aute.A pak ti v klidu svetla zustanou na narazniku a nemusis nic trhat,pak to v klidu opet pripojis a pak nandas naraznik. Citovat
georgegg Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 takovýhle se mi moc nelíbí viděl sem denní svícení a to byl jen takovej slabej proužek s leddiodama, je to hezký ale není to homologovaný Citovat
hudy Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 kdyz on ten slabej prouzek neni moc videt a lehce se prehledne. Citovat
georgegg Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 no nevim, kámoš si to teď chce pořídit na seat toledo, tak kdyžtak pak dám foto Citovat
Solim1 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Ja som si vyrobil origošpeciál na P307 pre uchytenie v spodnom spojlery. Pozor. mne to nenahrádza denné svietenie. Na to sú orginál svetlá. Citovat
georgegg Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 a nemáš s tím ted v zimě problémy, myslim když jedeš po cestě kde je víc sněhu, nebo to máš zespoda nějak krytý? Citovat
Solim1 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Kryté to nemám. Je pravda, že niekedy to sneh zahádže, ale to je málokedy. Citovat
Demo Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 nic proti, ale nez spalis zarovky za 2,5 tkc, tak to nejakou dobu bude trvat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.