Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mala zahada vyriesena.....

Dobrý den,

Pro Váš vůz jsou doporučené PLFR5A-11 s platinovou elektrodou. Iridiová náhrada bohužel není.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Tak mala zahada vyriesena.....

Dobrý den,

Pro Váš vůz jsou doporučené PLFR5A-11 s platinovou elektrodou. Iridiová náhrada bohužel není.

chlapci chlapci vy se nepoučíte?? polovina těch blábolů v shopech jsou jen triky na peněženky. V čem je jako tahle svíčka jiná než tato?? že by nějaká elektronika uvnitř?:D Sakra dyt píšu už po sté že já mám v motoru svíčky z Toyoty Supry biturbo a měl jsem už i z hondy a z celicy. prostě musí sedět závit jako hlavně délka a vzdálenost se na iridiových dá seřídit měrkou tak sakra neremcejte cipoviny a už si je kupte!!

Odesláno
Původně zaslal: tom406

chlapci chlapci vy se nepoučíte?? polovina těch blábolů v shopech jsou jen triky na peněženky. V čem je jako tahle svíčka jiná než tato?? že by nějaká elektronika uvnitř?:D Sakra dyt píšu už po sté že já mám v motoru svíčky z Toyoty Supry biturbo a měl jsem už i z hondy a z celicy. prostě musí sedět závit jako hlavně délka a vzdálenost se na iridiových dá seřídit měrkou tak sakra neremcejte cipoviny a už si je kupte!!

Třeba právě ta délka závitu a závit samotný se zrovna u těch NGK liší, to samý i u toho Densa. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Třeba právě ta délka závitu a závit samotný se zrovna u těch NGK liší, to samý i u toho Densa. :myslim

když vytáhneš svíčku z hlavy tak strč do díry měrku a pootoč píst tak aby byl v horní úvrati a změř kolik je místa. co mám ze supry tak je závit delší o 4mm než origu ale vzhledem k místu to nevadí a vesele spalujeme dál

Odesláno

ještě mrkni třeba do elit.cz a najdi auto a k němu bude třeba 5 výrobců svíček. a nahoře je napsáno \"použito ve vozech\" a když klikneš tak ti vyjede třeba že konkrétní označení svíčky se používá ve 400 motorech různých typů aut a jiná svíčka je použita třeba jen v 10ti motorech. a myslíž že ta co je použita v těch 10ti by nejela v těch 390ti?

[upravil dne 15.1.2009 tom406]

Odesláno

ještě mrkni třeba do elit.cz a najdi auto a k němu bude třeba 5 výrobců svíček. a nahoře je napsáno \"použito ve vozech\" a když klikneš tak ti vyjede třeba že konkrétní označení svíčky se používá ve 400 motorech různých typů aut

Jasný znám, mě šlo jen o tu jednu konkrétní co našel Y2K na ebay. ;)

Odesláno

ještě mrkni třeba do elit.cz a najdi auto a k němu bude třeba 5 výrobců svíček. a nahoře je napsáno \"použito ve vozech\" a když klikneš tak ti vyjede třeba že konkrétní označení svíčky se používá ve 400 motorech různých typů aut

Jasný znám, mě šlo jen o tu jednu konkrétní co našel Y2K na ebay. ;)

jasně rozumím ale kdybych vybíral jako on tak v životě nevyjedu. A to jsem mu to už vysvětloval několikrát. každopádně seženu svíčky NGK iridium za 250kč

Odesláno

Ja vyberam tak aby som mal istotu ze to pojde.

Jasne, mozno mi to trva, ale viac krat meraj a jeden krat strihaj ze....

Ked kupim nejake ine a nahodou budu robit galibu, co potom?

Kupovat dalsie?

No tomu chcem predist....

Dobre tak inak....

Myslite, ze mam tieto objednat a bude to OK ?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250292466502&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

Ked mi poviete ze ber ich pojde to (to mi uz tusim tom pisal :aut) tak ich zoberiem.

Odesláno

Ja vyberam tak aby som mal istotu ze to pojde.

Jasne, mozno mi to trva, ale viac krat meraj a jeden krat strihaj ze....

Ked kupim nejake ine a nahodou budu robit galibu, co potom?

Jasný, to je sice fakt, ale jestli se jedná o hromadnou objednávku a cenu za kus jako psal tom, tak bych to neřešil.

A co když budou špatný? Copak tu je málo lidí s 3.0 V6 140kw na klubu? Dáš je tady do inzerce a ty peníze se ti vrátí, protože za tu cenu je tu nikde nikdo nesežene. :)

Odesláno

Tak se nezapomeň pochlubit s rozdíly po výměně. :super

Tomu ver ze pochvalim...

Ocakavam totiz od toho odstranenie tej hlasky diagnostiky co mi obcas vyskakuje.

Snad sa podari...

Odesláno

Tomu ver ze pochvalim...

Ocakavam totiz od toho odstranenie tej hlasky diagnostiky co mi obcas vyskakuje.

Snad sa podari...

No zrejme nie je sa cim chvalit...

Pri vymene som zistil ze predchadzajuce sviecky su presne tie iste NGK a ze nie su nijak opotrebovane.

Takze tu hlasku asi bude sposobovat daco ine....:myslim

Aj ked teda sa mi zda ze motor je kludnejsi, ale zatial som presiel na tom tak 10 km

Odesláno

Asi sa musim popravit....

Neviem ci sa mi to len zda ale bol som vyskusat nove sviecky a zda sa mi ze motor je kludnejsi tichsi, sviznejsi a taha uz v nizsich otackach. Spotreba sa mi zda nizsia, samozrejem pri tej istej zatazi a rychlosti no a co som si najviac vsimol je \"dymivost\" vyfuku.

Predtym pri studenom starte som dymil ako lokomotiva kym sa motor nezohrial, teraz som takmer nezbadal dym z vyfuku.

Zeby predsalen vymena sviecok nieco taketo sposobila?? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...