foxo Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 nafta mrzne sama o sebe, nemusi tam byt vubec voda. Ona sice nezamrzne na led, ale tuhnu v nej parafiny, a na filtri mas normalne taku mazlavinu, az vosk. Citovat
bobo7 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Přesně tak filtr byl samej parafin.Musel jsem dat jinej filtr.Měl jsem 1/2 nadže tak jsem dal auto do tepla a dotankoval potom plnou pry ma -22 C,dva dny jsem jezdil a dalši den to samé,ale filtr byl jen slabě potatažen parafínem už ne tolik.Tak jsem už neměl nervy a celou nádž vycucnul ted tam je udajně nafta do - 30 C tankuji u shell tak nechapu. [upravil dne 10/1/09 bobo7] Citovat
Burisek Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: bobo7 Přesně tak filtr byl samej parafin.Musel jsem dat jinej filtr.Měl jsem 1/2 nadže tak jsem dal auto do tepla a dotankoval potom plnou pry ma -22 C,dva dny jsem jezdil a dalši den to samé,ale filtr byl jen slabě potatažen parafínem už ne tolik.Tak jsem už neměl nervy a celou nádž vycucnul ted tam je udajně nafta do - 30 C tankuji u shell tak nechapu. [upravil dne 10/1/09 bobo7] No já nevím jak u Vás,ale tady v Jihlavě je Shellka vůbec nejhorší.....,ale nevím nechci říkat něco co třeba neplatí,loni to byla hrůza a děs !! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.