Ajgor Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Mám taký istý problém s kontrolkou ABS (405sri 2,0i r93). Možno je to divné, ale ostáva svieti? len pri peknom počasí (čiže cez leto a keď je pekne teplo). V zime alebo daždi sa málokedy stane, že by ostala svieti?. Snímače mám skontrolované (sú v poriadku). Vie mi niekto poradi?? Citovat
Hics Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 ABS je dobrá věcička, pokud se nezačne sr*t. Pokud máš snímače v cajku, tak bych v první řadě vypucoval a prostřík kontaktolem všechny konektory. Posléze bych si zašel na diagnostiku, páč bez toho se nehneš dál. Konektor na diagnostiku je bráno z pohledu \" stojim před autem a čumim do motoru\" na levý straně nad pumpou ABS - taková černá krabka. uvnitř sou 2 relátka a jeden volnej dvoupinovej konektor. To je on. Jinak s těma snímačema - on může bejt nalomenej kabel a celý se to váří v poho až do chvíle, kdy propéruje zadní náprava. Pak se vedení přeruší a ABS začne házet chyby - můj případ.... :D:D Citovat
mk405 Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 ABS taky mám a snad bych dodal: ješte v první řadě zkontroluj snímače na kolech, občas se na ty magnety nalepí kovová špona nebo bordel a dělá to takový bordel s ABS, že by se jeden až divil.mk:papa Citovat
vector Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Mě se rozsvítí ABS, když na sněhu hrabu na dvojku přez cca 40Kmh a zhasne většinou až když zastavym a vypnu zapalování taky dobrej trik. Taky mi blbnul konektor co je na rozdělovači brzdnýho tlaku, natekla do něj voda a pak to svítilo a svítilo. Když se ten konektor jenom odpojí tak to brzdí bez ABS. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.