Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi, mám malý dotaz. Teď, když k nám dorazili trocha tužší mrazy, mi při ranním startování po puštění klíčku zaječej zoubky na startéru. Tipuju správně, že se pomaleji zasouvá pastorek a brnká o věnec? Při dalších startech během dne to nedělá.

Jak velikej problém je startér vyndat na 3.0 V6 a případně namazat - vyčistit? Toť první dotaz.

A druhý: Vyplatí se na něm ještě něco udělat, když už bude venku?(krom výměny) :D

Dík

[upravil dne 6/1/09 kupák]

Odesláno

dělalo mi to stejné,opraveno a pak jsem nenastartoval.... :bacha to nas.... naštěstí byl v tahu nějakej drát,asi překousanej,od té doby pohoda....

no myslím si,když bude venku repas všeho co půjde..... si myslím......:myslim

[upravil dne 6/1/09 Burisek]

Odesláno

taky jsem si ho nechal asi před rokem repasovat po určitých problémech při startování a za 1.500,- Kč je jako nový:super. Kupovat novej jsou vyhozený peníze a dělat jen dílčí opravy je blbost, protože časem ho budeš kvůli další opravě vyndavat znovu.

Odesláno

To zlé vracanie kolegu pastorka sa dá vyriešiť vyčistením a namazaním. Záleží na tom koľko má za sebou. Ak už niečo pamätá tak určite by som to spojil i s repasom.

Odesláno

jj taky jsem to nechal celé povyměňovat,občas mi to udělo že se nevysunul pastorek,a projelo to na prázdno,což mě iritovalo,a dost,hlavně ten zvuk,kolikrát na parkovišti u obchodáku se ty lidi vedle nebo naproti lekli :D že na mě koukali jak na vraha:aut ale vyřešeno a v pohodě....

Odesláno

Jak dlouho slušnýmu servisu trvá repas takového startéru? Ten můj má namotáno 190000 za 9 let života. To by si už asi zasloužil trochu ozdravnou kůru.

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Jak dlouho slušnýmu servisu trvá repas takového startéru? Ten můj má namotáno 190000 za 9 let života. To by si už asi zasloužil trochu ozdravnou kůru.

já to tam ráno odvezl a odpoledne to bylo hotový:super

Odesláno
Původně zaslal: Ladman

Původně zaslal: kupák

já to tam ráno odvezl a odpoledne to bylo hotový:super

jj jsem na tom stejně...,ráno si to vzal,a odpoledne mi to dovezl zpět....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...