kupák Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Zdar chlapi, mám malý dotaz. Teď, když k nám dorazili trocha tužší mrazy, mi při ranním startování po puštění klíčku zaječej zoubky na startéru. Tipuju správně, že se pomaleji zasouvá pastorek a brnká o věnec? Při dalších startech během dne to nedělá. Jak velikej problém je startér vyndat na 3.0 V6 a případně namazat - vyčistit? Toť první dotaz. A druhý: Vyplatí se na něm ještě něco udělat, když už bude venku?(krom výměny) Dík [upravil dne 6/1/09 kupák] Citovat
Burisek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 dělalo mi to stejné,opraveno a pak jsem nenastartoval.... to nas.... naštěstí byl v tahu nějakej drát,asi překousanej,od té doby pohoda.... no myslím si,když bude venku repas všeho co půjde..... si myslím...... [upravil dne 6/1/09 Burisek] Citovat
Ladman Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 taky jsem si ho nechal asi před rokem repasovat po určitých problémech při startování a za 1.500,- Kč je jako nový. Kupovat novej jsou vyhozený peníze a dělat jen dílčí opravy je blbost, protože časem ho budeš kvůli další opravě vyndavat znovu. Citovat
pastorek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 To zlé vracanie kolegu pastorka sa dá vyriešiť vyčistením a namazaním. Záleží na tom koľko má za sebou. Ak už niečo pamätá tak určite by som to spojil i s repasom. Citovat
Burisek Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 jj taky jsem to nechal celé povyměňovat,občas mi to udělo že se nevysunul pastorek,a projelo to na prázdno,což mě iritovalo,a dost,hlavně ten zvuk,kolikrát na parkovišti u obchodáku se ty lidi vedle nebo naproti lekli že na mě koukali jak na vraha:aut ale vyřešeno a v pohodě.... Citovat
kupák Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Jak dlouho slušnýmu servisu trvá repas takového startéru? Ten můj má namotáno 190000 za 9 let života. To by si už asi zasloužil trochu ozdravnou kůru. Citovat
Ladman Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: kupák Jak dlouho slušnýmu servisu trvá repas takového startéru? Ten můj má namotáno 190000 za 9 let života. To by si už asi zasloužil trochu ozdravnou kůru. já to tam ráno odvezl a odpoledne to bylo hotový Citovat
Burisek Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Ladman Původně zaslal: kupák Jak dlouho slušnýmu servisu trvá repas takového startéru? Ten můj má namotáno 190000 za 9 let života. To by si už asi zasloužil trochu ozdravnou kůru. já to tam ráno odvezl a odpoledne to bylo hotový jj jsem na tom stejně...,ráno si to vzal,a odpoledne mi to dovezl zpět.... Citovat
kupák Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Super, tak musím najít někoho důvěryhodnýho v okolí a půjdem do lázní... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.