Martina81 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Ahoj, tak jsem ráda, že sem dnes dorazila do práce, mrzlo jako blázen, pustila jsem klimošku, a zjistila jsem, že okno z venku ok, ale zevnitř se mi udělala námraza, pomačkala jsem a vyzkoušela všechny čudlíky na klimošce a nic, je možné, že je tam něco špatně nebo co s tím? Citovat
pp205 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Spis jde o to ze jsi predtim jela jen kousek a auto se nevyhralo a to co vydechujes si ted oskrabej :-) Citovat
Martina81 Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: pp205 Spis jde o to ze jsi predtim jela jen kousek a auto se nevyhralo a to co vydechujes si ted oskrabej :-) Já jsem jela z Mělníka do Prahy a vydrželo to celou cestu Citovat
panhu Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Klimatizace vysušuje. Na námrazu uvnitř by mělo pomoct, když na chvíli zapneš klimu před dojezdem. Pak už by se ti to druhej den stát nemělo. Jinak já občas tak škabu zevnitř, klima mi někdy v létě utekla ... Citovat
permonik7 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Mně třeba teď v zimě klimoška nesepne, když ji zapnu..Taky mi tohle radili, protože se mi auto moc mlží zevnitř a přes noc to namrzá...bohužel to nejde zapnout a vysušit vzduch. Topit mi auto začíná někdy po 20km:bacha Citovat
enikybeniky Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Tohle se mi stávalo s textilníma koberečkama. Od tý doby, co mám gumový, tak jsem zatím zevnitř neškrabal.... Tak že by to mělo vliv? Citovat
DENISXXX Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Podivej se jestli ti tesnej poradne dvere nebo ze mas dovreny vsecky okynka nebo jestli ti nezustava voda na gumach na kobereckach Citovat
permonik7 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Koberečky mám gumovy a dveře mi asi těsní špatně, když mám namrzlej sloupek dveří zevnitř ( jestli je to teda tím:myslim) Citovat
Bobo.KH Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Ahoj Marti Me se tohle stalo tak dvakrat,prvni jak uz tady bylo psano popojizdel sem autem asi tak 5minut,zadejchal sem to a zamrzlo mi okno zevnir.A dalsi priznak byl ze sem mel v aute moc pretopino a okno se orosilo zevnir a samrzlo.A rano sem skrabal zevnir ted jezdim abych mel teplotu v aure tak akorat a mam klid. Citovat
pavloucha Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Martina81 Ahoj, tak jsem ráda, že sem dnes dorazila do práce, mrzlo jako blázen, pustila jsem klimošku, a zjistila jsem, že okno z venku ok, ale zevnitř se mi udělala námraza, pomačkala jsem a vyzkoušela všechny čudlíky na klimošce a nic, je možné, že je tam něco špatně nebo co s tím? stačí,když si přinesu do auta na botech trochu sněhu a nebo když je mokro,auto se ohřeje,voda se odpaří,v noci mrzne a ráno můžu škrábat i zevnitř Citovat
rosta12345 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 jo jo je to tim ze na skle zmrzne vlhkost co je v aute jedine dat auto nekde pekne do tepla a nechat vysusit Citovat
Martina81 Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Tak nevím, čím to bylo, ale dneska už žádná námraza nebyla a to mrzlo stejně jako včera, vodu jsem samozřejmě na koberečkách měla je přece zima aboty si v autě fakt nesundavám, ale byla jsem opatrnější při použití klimošky a včera jsem to zřejmě přehnala a to tím, že jsem chtěla mít v autě rychle telo a pustila jsem si tam zprvu spíš ledový než se ohřál a už to bylo. Dneska jak říkám v pohodě, ale pro změnu mám v háji zadní stěrač a to, že jak přítel skrábal zadní okno, tak zřejměurval něco, na čem je ten stěrač nasazený, takže co s tím teď nevím, pochybuji, když koupím nový, tak že tam bude i ten držák na něj, takže by to chtělo stěrač sakum prásk se vším všudy. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Jo, jo...ráno to chce škrabat v klídku...stejně nic neuteče!!! :-) Jinak doporučuji z vlastní zkušenosti jednou za čas ohřát autí v garáži, pokud tu možnost máte! Např. já využívám občas firemní garáž! Citovat
ivanh Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 A hlavne ponechat otvorenu cirkulaciu vzduchu z vonka vozidla. Ak sa uzavrie privod cerstveho vzduchu vlchkost ostava v kabine a skla sa zarosuju a namrzaju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.