Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prej je to rádio špatné..ale je značkové.. ALPINE.že co zapojují PIONEER nebo Panasonic,tak že v tom problém nemají..že podle toho schématu co to zapojili,to vybíjí baterii,tak že musel elektrikář vymyslet způsob na který to funguje.

a to mi předtím tvrdili,jak poprvé zapojovali rádio,že aby se rádio zaplo na klíč,to nejde.

teď to musel prej nějak obejít.

esli to nějak nevyřeším tak si asik koupím nové rádio...:ticho:ticho

Odesláno

fíha - rádio jsem před 6 lety čendžnul za hever a je to fakt značka - ELTA. Teda, hraje, dokonce i kazety přehrává, a nic nevybíjí. A to je na něj dokonce zapojené i světlo na zpátečku.

Vždycky to jde nějak zapojit.:roker

ad regenerace baterií: Pokud používáte klasické olověné baterie, tak na nich, když poklesne napětí pod určitou úroveň, tak nastává nevratná degenerace desek. Prostě ty soli už nerozpostíte, ani kdybyste se ... (na hlavu stavěli) ;)

Odesláno

pokud je tam ISO konektor, tak jsou to standardne dve kosticky, jedna pro repro, druha pro napajeni... Stale napajeni je pro jeden pin. A ten zodpovida za pamet ulozenych stanic popr. kodu atd... Pokud elektrikar neni prase (ale i kdyby byl), tak se ten ISO konektor snad neda zapojit, tak aby to slo do zkratu....

Navic si myslim, ze pouzili nejakou redukci z Peugeot na ISO.

Odesláno

jo,za jakousi redukci jsem platil.

na rádiu je výstup pro repro cinch.

co by jinak vyžralo uplně baterku???šak když je rádio vyplé,tak je vyplé a nejede. minimálně uchování stanicí.ale nemůže to žrat víc jak nějaká dioda která by svítila.a přeci tam nesvítí reflektor který by vybil baterku.přichází mě v úvahu jedině ten zkrat...

Odesláno

jo, ale přijdeš o kapacitu. Tu sůl nerozbiješ, maximálně ji nějak \"seškrábneš\" z desek, ale kolik ti toho potom bude reagovat ;)

(a zase, kdyby to bylo tak skvělé, proč o tom slyším poprvé a proč výrobci nerepasují staré baterky ?)

A abyste neřekli, že jsem zlý, tady máte taky jednu pohádku na dobrou noc (tableta do nafty) :super

Odesláno
Původně zaslal: xdevon0

akorát jsem dojel.tak mi to rádio zapojili tak,že když dám klíček na jedničku nebo nastartuju,rádio hraje,jakmile klíček otočím na nulu(motor vypnu)rádio se vypne taky.. pěkně na pi*u:grr:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Niektoré rádia sa musia takto zapojiť lebo i v nečinnom stave majú veľký odber. Vypínač na nich funguje tak že krátkym stlačením sa len prepnú do stanby módu a až daľším dlhším stlačením sa vypínajú. Niečo podobné ako ATX pri PC. Dáš ho vypnúť ale celý zdroj i doska sú stále pod napätím. Takéto vybíjanie som riešil na Clarione a nakoniec to muselo byť na kľúčik.

[upravil dne 6/1/09 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

akorát jsem dojel.tak mi to rádio zapojili tak,že když dám klíček na jedničku nebo nastartuju,rádio hraje,jakmile klíček otočím na nulu(motor vypnu)rádio se vypne taky.. pěkně na pi*u:grr:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Niektoré rádia sa musia takto zapojiť lebo i v nečinnom stave majú veľký odber. Vypínač na nich funguje tak že krátkym stlačením sa len prepnú do stanby módu a až daľším dlhším stlačením sa vypínajú. Niečo podobné ako ATX pri PC. Dáš ho vypnúť ale celý zdroj i doska sú stále pod napätím. Takéto vybíjanie som riešil na Clarione a nakonic to muselo byť na kľúčik.

no ale když já budu někde čekat na parkovišti,tak to abych si tam vzal kytaru a něco si zahrál..když mě nepujde zapnout rádio

Odesláno

Původně zaslal: pastorek

Niektoré rádia sa musia takto zapojiť lebo i v nečinnom stave majú veľký odber. Vypínač na nich funguje tak že krátkym stlačením sa len prepnú do stanby módu a až daľším dlhším stlačením sa vypínajú. Niečo podobné ako ATX pri PC. Dáš ho vypnúť ale celý zdroj i doska sú stále pod napätím. Takéto vybíjanie som riešil na Clarione a nakonic to muselo byť na kľúčik.

no ale když já budu někde čekat na parkovišti,tak to abych si tam vzal kytaru a něco si zahrál..když mě nepujde zapnout rádio

Neviem presne ako je to pri Peugeote ale VW na to má na spínacej skrinke kontakt 16. Po vypnutí kľúčika je pod napätím až pokiaľ ho nevytiahneš. Znova je pod napätím až po zapnutí kľúčika. Rádio býva zapojené na tento okruh.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...