Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,tak jsem dneska zavezl auto do servisu..po 4 dnech stání venku jsem auto 2x nastartoval,za další 2 dny už ne..nastartováno přes kabely...baterie byla vybitá.totéž se mi stalo v létě,ale auto stálo v garáži 12 dní..taktéž vybitá baterie..tak jsem zvědavý co chlapci vymyslí

Odesláno

tak to prosim tě zjisti. koukám, že máme stejný motor, ale já tam už origo nemám. tak aspoň budu vědět, co tam patří.

jinak mě se upředchozího auta(P 306 Break 1.4) vybila nová bat po 14 dnech stání vozu.

Odesláno

no mě se taky vybila..po půl roce po koupi se bat vybila..a v servisu mi řekli že tam mohlo být sepnuté relátko které tu baterku vymlátilo..tak mi nabili baterii a já jsem na druhý den odjel.ale asi na tom něco bude,protože se to stalo znova.a to jezdím každý den autem,takže se to furt dobíjí.aby auto stálo pár dni,se nestalo.až teď..a není to náhoda že je zas vybitá..

Odesláno

jde o to, že pokud je auto v klidu, je z baterie permanetní odběr0,5 - 1Am minimálně paměť rádia, imobiliser, přijímač centrálu...

ale to by ti vysvětlili lidé znalí elektrotechniky. No a pokud máš baterii cca 62am tak si spočti, jak rychle se ti vybije. no a při startu, žhavení, startér cca 2Oam....

takže nemusí být seplé žádné relé

Odesláno

Scorpio vybava Ghia - po 6 dnech venku, start napoprve. Baterka Banner nejaky \"4 polovy\" prase....

t.rozhon - odber z baterky pri klidu je v mA (miliAmper) - ja mam 18 mA. Takze me to \"sezere\" cca 0.432 Ah/24 hod....

Odesláno

tak mi dneska volali,a prej to vybilo rádio.že to bylo nějak blbě zapojené nebo co.a že rádio jsem si dodával sám,že sa to nevztahuje na záruku tak že to budu muset zaplatit.ale hlavně že jsem jim to rádio dovezl aby ho namontovali oni v autorizovaném servisu...

Odesláno

akorát jsem dojel.tak mi to rádio zapojili tak,že když dám klíček na jedničku nebo nastartuju,rádio hraje,jakmile klíček otočím na nulu(motor vypnu)rádio se vypne taky.. pěkně na pi*u:grr:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

Čau vim o takovem prasku kterym se starsi autobaterie ozuvuji,videl bych to tak ze to tam nasipu do ty \"staersi baterky\" a but se baterka otrepa a zregeneruje a nebo treba pukne :),jako pokus o prodlouzeni zivotnosti stare bat.pred koupi nove to za to stoji jeste sem to nevyskousel ale mam to uz doma pripraveny tak az prijde ten pravej cas urcite to vyzkousim,myslim si ze tim se neda nic skazit.Tady je odkaz o co se vlastne jedna: http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=1378 :papa

[upravil dne 6/1/09 Stenlly777]

[upravil dne 6/1/09 Stenlly777]

Odesláno
Původně zaslal: xdevon0

akorát jsem dojel.tak mi to rádio zapojili tak,že když dám klíček na jedničku nebo nastartuju,rádio hraje,jakmile klíček otočím na nulu(motor vypnu)rádio se vypne taky.. pěkně na pi*u:grr:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Radiem to nemohlo byt. Mam ho zapojeny na permanent + (30) a nikdy jsem s vybijenim baterie problem nemel i kdyz auto stalo tri mesice tak jsem napoprve natocil. Leda by bylo to radio vadny. Urcite se nemusi radio zapojovat na svorku 15. A urcite neni normalni, ze auto nejde po dvou tydnech stani nastartovat. U novyho auta uz vubec ne.

Odesláno

Tento prasek jsem sveho casu preventivne pouzil u dvou baterii, ktere ovsem jely, ale mely neco za sebou....

Na skoro mrtve baterky, mam doma takovou specialni nabijecku. Skladajici se z dvou transformatoru (230V AC /115V AC+ 115V AC / 17V DC; Imax = cca 20 A) a baterku prevarim cca 2,5 hodiny. Bud to ta baterka prezije, coz dle mych zkusenosti prezije 8 z 10 baterek. A bezi bez potizi dalsi dva roky :) Nebo odejde do oloveneho nebicka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...