onsovik Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli nevíte, jestli se dá někde sehnat samostatně budík na teplotu na palubovce, nebo je nedílnou součástí přístrojovky? Nedávno jsem tady řešil nízkou teplotu,ale modrý čidlo na bloku motoru je dobrý zkoušel jsem 2. Takže mám špatnej budík. Díky za odpověd. Citovat
pastorek Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Na starší model sa dal kúpiť samostatne, na nový asi nie. Prečo ho chceš meniť. Ešte môže byť chyba v termostate. Ideálne by bolo zmerať teplotu dotykovým teplomerom a až podľa výsledku riešiť. Navyše, ak by to bol nepresný budík, zdá sa mi zbytočné ho meniť. Stačí vedieť že ukazuje o 10 menej. Citovat
onsovik Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Termostat je v poho otevírá na správnou teplotu, ten budík mi zase až tak nevadí, ale chtěl jsem aby všechno chodilo tak jak má. Jinak je to ten novější model 306 z roku 1998. Díky za odpověd. Citovat
PeterG Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 ak chces budiky na novy model, tak jedny mam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.