vendelinek Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 na pohled se mi zdaji dobrý ,neni na nich vidět nic ,co by zhoršovalo svítivost čerstvou fotku nemám,jen tu asi tak rok starou a tam neni nic vidět http://img824.imageshack.us/img824/8497/120420091607.jpg [upravil dne 8.11.2010 17:11 vendi.stejskal] Citovat
ferrari Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Hm, a čo tak kúpiť jednu new žiarovku a vyskúšať to? Keby mám ja také pochybnosti, tak proste kúpim aspoň jednu new žiarovku, vyskúšam a hneď viem, na čom som... Citovat
vendelinek Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 To je právě vono,když koupim jednu a dám ji tam a bude to jiný lepší tak koupim ještě druhou,a co když to bude stejný,co pak?Pujdu koupit jedno světlo? a zkoušet?a pak koupit druhý?Proto se ptám takle abych věděl co nejvíc ještě mě napadlo ,a co koupit ty silnější žárovky? to je asi kravina co? Citovat
pug306 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 tak presne odskusat aspon jednou.....niekomu znamenu kdo sa tomu rozumie nech sa na to pozre alebo len v servise dat skontrolovat.....moznosti je dost....a myslm ze svetka su dost dovezita vec aby sa to nechavalo len tak koli kar korunam... Citovat
vendelinek Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Tak sem dneska dojel koupit ty nový H4 ky:D recenze jsou na ně docela dobrý a svítěji teda proti těm co mám super,alespoň teda co mi je ukazoval v prodejně na nějaký obrazovce testeru,jsou to tydlenc,máte je taky někdo?Jaká je spokojenost? žárovka H4 12V 60/55W Night Breaker OSRAM Popis výrobku: Typ světla: H4, napětí [V]: 12, jmenovitý výkon [W]: 60 / 55, paticové provedení: P43t, Nejsilnější schválená halogenová žárovka na světě!, Až o 90 % víc světla na vozovku pro lepší vidění, delší reakční, dobu a vyšší bezpečnost!, Úleva pro oči s až o 10 % bělejším světlem pro komfortní jízdu, bez únavy., Až o 35 m delší kužel světla. samozřejmě jsem je nefotil,zustali v autě,a tak pro info jsou z fotečky z internetu Citovat
ferrari Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Pokukaj: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18160&start=0 Citovat
slavco25 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 ahoj, ja tie ziarovky pouzivam uz asi 2 roky. Svietivost je viditelne lepsia. Problem bol so zivotnostou, vydrzali tak max. pol roka. Teda na mojom aute. Horsie je to s H7, tie odchadzaju skor, ale zvysena svietivost je na ukor zivotnosti. Mas to zobrazene aj na krabicke. Vacsina dobrych predajcov tie ziarovky vie aj vyreklamovat, OSRAM si je vedomy tejto mensej zivotnosti. Teraz sa zacala vyrabat nova seria tychto ziaroviek, su oznacene PLUS maju uz ine kontakty. Citovat
slavco25 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Zdravim. Vratim sa k povodnej teme tohto vlakna. Ja mam 306 rocnik 98, novsi model. Mam tam svetla H4. Mam moznost kupit nove krasne svetla v cirej optike s ciernym pozadim, lenze problem je v tom, ze su iba v prevedeni H7 + H7, preto sa chcem opytat ako by bolo riesene zapojenie v tomto pripade? dakujem Citovat
vendelinek Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 tak konečně po půl roce:D sem nasadil ty nový žárovky:mad:,sem na ně zvědavej,jak budou svítit,nebo jak budu vidět po tmě Citovat
tomm176 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 A proč nekoupíte Osram Night Breaker Plus...měly by mít prodlouženou životnost.Mám je v pažoutu a naprostá spokojenost.Dával jsem je 20.11.2010 a svítím s nimi pořád. Citovat
Qcko Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Ja som skusim vselijake ziarovky, kazda praskla po kratkej dobe, narychlo som kupil v septembri minuly rok nejake lacne za 2€ kus (myslim ze Elta? ) a doteraz ich tam mam ... takze tazko povedat [upravil dne 21/4/11 06:17 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.