Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hm, a čo tak kúpiť jednu new žiarovku a vyskúšať to? Keby mám ja také pochybnosti, tak proste kúpim aspoň jednu new žiarovku, vyskúšam a hneď viem, na čom som...

Odesláno

To je právě vono,když koupim jednu a dám ji tam a bude to jiný lepší tak koupim ještě druhou,a co když to bude stejný,co pak?Pujdu koupit jedno světlo? a zkoušet?a pak koupit druhý?Proto se ptám takle abych věděl co nejvíc

ještě mě napadlo ,a co koupit ty silnější žárovky?:myslim to je asi kravina co?

Odesláno

tak presne odskusat aspon jednou.....niekomu znamenu kdo sa tomu rozumie nech sa na to pozre alebo len v servise dat skontrolovat.....moznosti je dost....a myslm ze svetka su dost dovezita vec aby sa to nechavalo len tak koli kar korunam...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak sem dneska dojel koupit ty nový H4 ky:D

recenze jsou na ně docela dobrý a svítěji teda proti těm co mám super,alespoň teda co mi je ukazoval v prodejně na nějaký obrazovce testeru,jsou to tydlenc,máte je taky někdo?Jaká je spokojenost?

v1201105.jpg os64193nbralrg.jpg

žárovka H4 12V 60/55W Night Breaker OSRAM

Popis výrobku: Typ světla: H4, napětí [V]: 12, jmenovitý výkon [W]: 60 / 55, paticové provedení: P43t, Nejsilnější schválená halogenová žárovka na světě!, Až o 90 % víc světla na vozovku pro lepší vidění, delší reakční, dobu a vyšší bezpečnost!, Úleva pro oči s až o 10 % bělejším světlem pro komfortní jízdu, bez únavy., Až o 35 m delší kužel světla.

samozřejmě jsem je nefotil,zustali v autě,a tak pro info jsou z fotečky z internetu

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahoj, ja tie ziarovky pouzivam uz asi 2 roky. Svietivost je viditelne lepsia. Problem bol so zivotnostou, vydrzali tak max. pol roka. Teda na mojom aute. Horsie je to s H7, tie odchadzaju skor, ale zvysena svietivost je na ukor zivotnosti. Mas to zobrazene aj na krabicke. Vacsina dobrych predajcov tie ziarovky vie aj vyreklamovat, OSRAM si je vedomy tejto mensej zivotnosti. Teraz sa zacala vyrabat nova seria tychto ziaroviek, su oznacene PLUS maju uz ine kontakty.

Odesláno

Zdravim.

Vratim sa k povodnej teme tohto vlakna. Ja mam 306 rocnik 98, novsi model. Mam tam svetla H4. Mam moznost kupit nove krasne svetla v cirej optike s ciernym pozadim, lenze problem je v tom, ze su iba v prevedeni H7 + H7, preto sa chcem opytat ako by bolo riesene zapojenie v tomto pripade? dakujem

• O 3 měsíce později...
Odesláno

A proč nekoupíte Osram Night Breaker Plus...měly by mít prodlouženou životnost.Mám je v pažoutu a naprostá spokojenost.Dával jsem je 20.11.2010 a svítím s nimi pořád.

Odesláno

Ja som skusim vselijake ziarovky, kazda praskla po kratkej dobe, narychlo som kupil v septembri minuly rok nejake lacne za 2€ kus (myslim ze Elta? :myslim ) a doteraz ich tam mam :D ... takze tazko povedat :roll

[upravil dne 21/4/11 06:17 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...