jan.tesarcik Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: Béďa tak nevim kde se stala chyba ale ted uz to naskocilo, kotouce mas 266mm ale brzdny systemy to vyhodilo dva (GIRLING,BOSCH).. coz nejak nepobiram ale v charakteristice je psano u brzd toto \"Přidružená varianta brzdového systému ABS5 PŘÍDAVNÉ BOSCH\" takze bych to videl na ten bosch ale 100% ti to bohuzel nedokazu rict.. Dik za info, vcera jsem to zjistil v servisu Peugeot... Borec rikal, ze by to na 100% mel byt BOSCH... Vis jak, mel byt... :-) Uz jsem objednal ATE kotouce i desky... Dam po vymene vedet, jak to brzdi... Jinak borec v Peugeotu rikal, ze desky Peugeot (nevedel, kdo to pro Peug. dela) brzdi skoro tak dobre jak ATE, takze opravdu ATE je asi trida v tehle cenove hladine... Citovat
jan.tesarcik Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 Tak vymena probehla... Doufal jsem, ze to bude lepsi... Ale ze az tak, to ne. Doted mi to brzdilo dobre, ale ted na ATE je to luxus - ujeto 200 km a s kazdym km lepsi a lepsi!!! Mohu tedy jen a pouze doporucit!!! To Béda: nakonec to byl GIRLING :-) Citovat
Béďa Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: jan.tesarcik To Béda: nakonec to byl GIRLING :-) snaha byla.. Citovat
jan.tesarcik Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: jan.tesarcik To Béda: nakonec to byl GIRLING :-) snaha byla.. Jasne :-) jeste jednou dik :-) Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: jan.tesarcik Tak vymena probehla... Doufal jsem, ze to bude lepsi... Ale ze az tak, to ne. Doted mi to brzdilo dobre, ale ted na ATE je to luxus - ujeto 200 km a s kazdym km lepsi a lepsi!!! Mohu tedy jen a pouze doporucit!!! To Béda: nakonec to byl GIRLING :-) Dyť sem to psal...už 4.1. :papa [upravil dne 26/1/09 ozzy1956] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.