Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Hmm...celkom sa mi paci ta lista...zeby?

Hale chlape nic proti tobě,ale máš vůbec na něco vlastní názor?nebo jen kopíruješ co se komu líbí :D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: razor

Hale chlape nic proti tobě,ale máš vůbec na něco vlastní názor?nebo jen kopíruješ co se komu líbí :D:myslim

No ak sa tu objavi nieco co som este nevidel a sa mi to zapaci tak preco nie....

Odesláno

No ak sa tu objavi nieco co som este nevidel a sa mi to zapaci tak preco nie....

Jo,v pohodě,já jen že takhle sleduju pár témat,a zatím si vždycky všechno chtěl,ale neviděl jsem žádnou zmínku o tom že by jsi už něco udělal....Ale neber to osobně,nebo ňák zle....:bojim

Odesláno

Jo,v pohodě,já jen že takhle sleduju pár témat,a zatím si vždycky všechno chtěl,ale neviděl jsem žádnou zmínku o tom že by jsi už něco udělal....Ale neber to osobně,nebo ňák zle....:bojim

Nie ze by som to hned chcel....ale riesim ze ako by to vyzeralo na aute pripadne ake by to na aute bolo....ked tu nieco vidim prvy krat.

No ano, som uz raz taky, radsej sa spytam ked nie som si isty.

A ak si lepsie precitas co pisem tak zistis ze uz mam ako tak jasno a daco som uz zacal riesit...casom bude...

Odesláno

Nie ze by som to hned chcel....ale riesim ze ako by to vyzeralo na aute pripadne ake by to na aute bolo....ked tu nieco vidim prvy krat.

No ano, som uz raz taky, radsej sa spytam ked nie som si isty.

A ak si lepsie precitas co pisem tak zistis ze uz mam ako tak jasno a daco som uz zacal riesit...casom bude...

tak jo..v pohodě... =):papa

Odesláno

Y2K : No kamosko tie kolesa maju ET 45, tak tam musim dat 50 mm podlozky, aby ET bolo -5 a aby to bolo pekne zarovno blatnicka tak, ako ma TOM406 tie biele ROTY na svojom aute. Takze tak. Podlozky prisrobujem na naboj a koleso o podlozku, takze by tam nemal byt problem. Takze ziadna odvaha, ale normalna vec. Ty si mal na kolesa stastie.. ::super;) myslim, ze mozes byt spokojny... Ale mozno by som neskor na tvojom mieste poriesil vacsie podlozky. Ale to uz je na tebe.

A blatniky vytiehnute nemam, len lem musim zahnut, nech mi tam neskre koleso.

A tu listu som na eBAY nasiel na 406 coupe, ale neviem to odtail objednat, a boh vie, kolko bude stat doprava. Predsa to neni malinka vec.

[upravil dne 20.1.2009 Ronnie008]

Odesláno
Původně zaslal: Ronnie008

Ale mozno by som neskor na tvojom mieste poriesil vacsie podlozky. Ale to uz je na tebe.

A tu listu som na eBAY nasiel na 406 coupe, ale neviem to odtail objednat, a boh vie, kolko bude stat doprava. Predsa to neni malinka vec.

Uvidime ako to bude vyzerat a sediet...zatial som to nedaval na auto.

Kolko bude stat doprava sa staci spytat predajcu na ebay....a ak to nevies objednat...mozem ti s tym pomoct.

Z ebay objednavam minimalne raz mesacne daco.

Odesláno

... boh vie, kolko bude stat doprava. Predsa to neni malinka vec...

Doprava na Slovensko 17 EUR.

Odesláno

Doprava na Slovensko 17 EUR.

No co.. ? Tak objedname to 2x ?? :super:) Nedaju zlavu?

Zlavu nedaju, napisal mi ze zlava bude to ze ked objedname 2x mame jednu cenu za dobierku.

Oba kusy plus dobierka 90 EUR.

Odesláno

Takze 17 : 2 a za 8.5 mame v pohode dovoz. A peknu listicku na kufri

No to ano...este je otazka ci to chcem :mrk

A celkom ma zaujima ako sa to pripevnuje na auto...

Odesláno

Takze 17 : 2 a za 8.5 mame v pohode dovoz. A peknu listicku na kufri

No to ano...este je otazka ci to chcem :mrk

A celkom ma zaujima ako sa to pripevnuje na auto...

Pokud by jste si to objednávali, já bych se k Vám připojil!!!

Jak to přidělat na auto?? Já bych to asi přilepil lepidlem na skla:myslim

Odesláno

Ja si myslim,ze to uplne staci aj dobrou obojstrannou paskou. Ale fakt dobrou. Jedna taka sa mi nachadza v garazi. Kamarat to tak lepil na BMW.

A co je to pásku??? Neznáš jméno??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...