švícko Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 čauky lidi tak nevím co se mi děje s mojí 307-1,4HDi,když ráno nastartuji tak motor šlape jak hodinky,ale pak stačí popojed jen o jeden metr a motor se najednou jako by hádal,nejvíce je to slyšet s auta,ale jak se trošku ohřeje tak zase šlape jak hodinky,dokonce si troufám říci že není skoro slyšet.Zajímavé je to že mi to dělá od doby co jsem tam nechal dát alarm.Při studeném motoru a otáčkách mezi 1000-1200 se auto chvěje ,ale jak už jsem psal ,ohřeje se a šlape poradíte co stím .Díky Citovat
Killerr Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Skus si pozreť tuto temu Je tam popisany obdobny problem. Citovat
švícko Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 dík za info,vše jsem si přečetl,ale s jistotou vím ,že to plasty nedělají. Citovat
zborda Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 No co říct,dělá mi úplně to samé a myslím že nejsme jediní.myslím že až přestane mrznout ta k to přejde Citovat
Marselino Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Chtělo by to zkontrolovat konektory do všech čidel na motoru, dostatek chl. kapaliny, filtry(u dieselu pak odvodnit pal.filtr), no a když to nepomůže, tak jít na diagnostiku nebo zadat odstranění problému servisu. Citovat
Kankys Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 Mě také vydává 307 sw 1,6 benzín dívný zvuk. Ale pouze mezi 2500-2900 otáček nad i pod je úplně normální. Je to takový vrtulový zvuk nesetkal jste se někdo s tím? Citovat
Guest Sale Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Také jsem podobný problém řešil a výsledek byl asi takový, že to způsobují rezonance, zvláště u dieselů v zimě a při studených startech. Je to způsobeno většími vůlemi v uložení motoru ale po zahřátí to mizí. Není třeba řešit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.