Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čauky lidi tak nevím co se mi děje s mojí 307-1,4HDi,když ráno nastartuji tak motor šlape jak hodinky,ale pak stačí popojed jen o jeden metr a motor se najednou jako by hádal,nejvíce je to slyšet s auta,ale jak se trošku ohřeje tak zase šlape jak hodinky,dokonce si troufám říci že není skoro slyšet.Zajímavé je to že mi to dělá od doby co jsem tam nechal dát alarm.Při studeném motoru a otáčkách mezi 1000-1200 se auto chvěje ,ale jak už jsem psal ,ohřeje se a šlape poradíte co stím .Díky

Odesláno

Chtělo by to zkontrolovat konektory do všech čidel na motoru, dostatek chl. kapaliny, filtry(u dieselu pak odvodnit pal.filtr), no a když to nepomůže, tak jít na diagnostiku nebo zadat odstranění problému servisu.

• O 6 let později...
Odesláno

Mě také vydává 307 sw 1,6 benzín dívný zvuk. Ale pouze mezi 2500-2900 otáček nad i pod je úplně normální. Je to takový vrtulový zvuk nesetkal jste se někdo  s tím?

Odesláno

Také jsem podobný problém řešil a výsledek byl asi takový, že to způsobují rezonance, zvláště u dieselů v zimě a při studených startech. Je to způsobeno většími vůlemi v uložení motoru ale po zahřátí to mizí. Není třeba řešit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...