Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedná se o číselný imobilizér který se dával do předfaceliftových modelů.

Zimní mrazy které přišli daly ránu mé baterce tak sem jí musel vyndat a nechat nabít. Když jsem nasadil baterku zpátky Pežotek po mě nechtěl kód imobilizéru abych ho nastartoval. Vím že se dá změnit, mám příručku ale bohužel v němčině.

Mělo by to být: Zmáčknout C, zadat nový kód, opakovat kód, zmáčknout znova C a měl by být změněn. Je to správně?

případně kdyby někdo hodil obrázek český příručky ( měla by to být strana 56 )

Díky moc.

Odesláno

už se to někomu podařilo? Já to zkoušel podle toho návodu už několikrát, ale pořád to bere starý kód, tak čekám kdy nenastartuju, protože ty čtyři čísla mám tak promačkané, že to za nižších teplot skoro nejde zmáčknout

Odesláno
Původně zaslal: JoseA

už se to někomu podařilo? Já to zkoušel podle toho návodu už několikrát, ale pořád to bere starý kód, tak čekám kdy nenastartuju, protože ty čtyři čísla mám tak promačkané, že to za nižších teplot skoro nejde zmáčknout

Úplně v pohodě. Napiš jak to děláš. :myslim

Odesláno

Mám k autu krom servisní knihy i nějaké příručky, tam je to popsané stejně jako tady i jako v knížce JAK na to. Zapnu zapalování, zadám svůj kód, přijme, pípne, rožne zelená kontrolka, stisknu C, zadám nový kód, stisknu znovu C, pípne. Pořád svítí zelená. Vypnu zapalování, počkám než začne blikat červená, znovu zapnu, zadám nový kód a nepřijme ho to, přijme zase jenom původní :nevim

Odesláno

Mám k autu krom servisní knihy i nějaké příručky, tam je to popsané stejně jako tady i jako v knížce JAK na to. Zapnu zapalování, zadám svůj kód, přijme, pípne, rožne zelená kontrolka, stisknu C, zadám nový kód, stisknu znovu C, pípne. Pořád svítí zelená. Vypnu zapalování, počkám než začne blikat červená, znovu zapnu, zadám nový kód a nepřijme ho to, přijme zase jenom původní :nevim

To \"C\" podruhý by jsi měl podržet dýl a mělo by to pípnout 4x. A \"servisní kód\" Ti tam jde taky zadat?

[upravil dne 3/1/09 Dave_k]

Odesláno

noo u mojí 306 jsem to dělal podle návodu v mojí německý příručce, protože jsou dva typy číselnýho imobilizéru ...tento Typ B kterej je výše na fotce a typ A ( místo 0 a S jsou dvě čárky )

u typu A je to:

Zasuneš klíč do zapalování, zadáš kód kterej je platnej => rozsvítí se zelená, zmáčkneš C, zadáš 4 nová čísla => pípne to, zopakuješ 4 nová a teď zmáčkneš C.

4 zasvítí a zapípá ...

zkus to takto ;) pokud máš typ A jako já ;)

Odesláno

Tak sem mi to podařilo, stačilo opravdu podruhé podržet C dýl. Díky za radu. Mimochodem jak je to se servisním kódem? Na co je to dobré?

Odesláno

dávám auto do servisu kamarádovi, svěřil sem mu i kód, který už je stejně jiný. Servisní ani nevím jaký tam mám nebo jak to vubec funguje, ale tak myslím že to ani nevyužiju. ;)

Odesláno

dávám auto do servisu kamarádovi, svěřil sem mu i kód, který už je stejně jiný. Servisní ani nevím jaký tam mám nebo jak to vubec funguje, ale tak myslím že to ani nevyužiju. ;)

Pokud třeba někomu půjčuješ auto a nechceš prozvazovat svůj kód tak postup je podobnej jako při změně kódu, akorát místo \"C\" stiskneš \"S\". Servisní kód je samozřejmě jinej než hlavní a po každým zadání servisního to odblokuje a zapíská. Jakmile dáš hlavní kód tak se servisní zruší. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...