Jurko Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 zdravím,už se mi podruhé stalo,že jsem si nechal v servisu nastavit servisní kilometry a ony se nějak rychle odečetly,ujel jsem sotva dvatisíce km a už jsem zase v mínusu,ze šestadvacetitisíc km tam mám dnes mínus šestset,né že by mi to nějak vadilo,ale je to nepříjemný čumět pořád na ten klíč,nevíte čím by to mohlo být? Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Jsi je nastav sám......podrž tlačítko denního počítadla nulování a až potom zapni klíček a ono se to začne odpočítávat a potom, ti tam skočí nový servisní interval..... [upravil dne 2-1-09 Přema] Citovat
denoo Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 mne sa stalo tiez nieco podobne, resetol som si sam odpocitavanie na 20 000km, odratavalo, asi po mesiaci mi zasvietil klucik co sa objavi vedla pocitadla km , ako keby uz 20 000km odratalo alebo co , ale neviem preco Citovat
Jurko Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 dík,jdu to vyzkoušet,jsem zvědavej,jestli mi to udělá znovu,už se to stalo dvakrát,otázka byla proč se to stalo,jinák dík Přemo,jdu to prubnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.