PeugeotHDi Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: bigicek Mě se nic nemlží, ani 307 ani 308, a když se mlží přední sklo tak zapnu odmlžování a za 30 vteřin je hotovo odmlženo. Presne aj u mna....a ak sa nahodou zahmli predne okno, tak si uvedomim, ze mam zapnuty vnutorny okruh (vnutornu cirkulaciu), hned ho vypnem a nie je problem.... Tiez mam dvojzonovku a po cca. 300 m mi uz prudi teply vzduch... Nastavenu ju mam na cca. 21-22st C. Ak mozem poradit nemas vlhke koberce pri prahoch dvier? [upravil dne 19.1.2009 PeugeotHDi] Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Mirec-308 Ahojte mam taku otazocku na vas dnes som prisiel na to(ani nie ja ale zadny spolucestujuci;) ) ze z vetracich otvorov co fukaju vzadu (tie co su na laktovej opierke) ide citelnejsie studensi vzduch ako z fukarov co su na pristrojovke mam tam dvojzonovu klimu mozte ty z vas ktory maju dvojzonovku skusit ci z tych fukarov vzadu ide taky isty teply vzduch ako z fukarov na pristrojovke vdaka Miro Skusal som, vzadu s fukarov ide studensi vzduch ako z prednych, avsak ak stupne teplota motora na 70 a viac tak sa to vyrovnava... Citovat
miro699 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 treba okna poriadne odmastit liehom a servitkou pri tej dvojzonovej ide z laktovej opierky teply vzduch len ked je spustena klimatizacia Citovat
permonik7 Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Nějak nic nemá kýžený účinek, takže to dám na čištění, ať si s tím kluci pohrajou;) Citovat
Mirec-308 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Nestava sa vam ak je intenzivny dazd ze je zvnutra dost zarosene celne okno? su na nom kvapocky vody Citovat
Otan Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Původně zaslal: sekaj Původně zaslal: permonik7 307 - nemlžila se 308 - mlží se Proč? Mé skušenosti s 307mou-mlží se . Přední NO. Zadní YES Pro zadní prostor špatně řešená ventilace. Nemlží :Dse. [upravil dne 1.1.2009 sekaj] Citovat
Mirec-308 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 na 308 je zvolavacka na chybu YQM neviete co to je zac? Citovat
Mojo2 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 ono to ma neco spolecnyho s mlzenim oken? ze to je v tomto vlaku... Citovat
shwaara Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Původně zaslal: Mirec-308 Nestava sa vam ak je intenzivny dazd ze je zvnutra dost zarosene celne okno? su na nom kvapocky vody JO! Presne tohle se mi stava! Hlavne ted v lete, kdyz je venku cca 30°C a pak prijde dest. Nebo i pokud je pres den horko a v noci se ochladi. Zadne predchozi auto mi to nedelalo. Meju celni sklo jak blbec, a stejne obcas prijdu a vidim zevnitr mapy, jak bylo sklo orosene a voda stekala. Samozrejme jen pokud je auto vypnute. Pokud s nim jedu, neni problem. Cim to? Je mozne, ze by byl interier tak utesneny, ze by se nemohla regulovat teplota podle venkovniho vzduchu, a tak se vnitrni vlhkost pri vetsim ochlazeni srazela na skle? [upravil dne 1/8/09 shwaara] Citovat
Mojo2 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 tak map od tekouci vody jsem si taky vsiml, ale zatim jsem nezkoumal zda jsou z venku ci zevnitr btw nejaka rada jak umejt okono zevnitr tak, aby nebyli smouhy? ono teda vubec se k tomu sklu dostat (jak je hodne nakloneni) je docela zahul... Citovat
shwaara Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Jestli jsou zvenku nebo zevnitr zjistis jednoduse tak, ze pustis sterace Citovat
PeugeotHDi Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Původně zaslal: shwaara Původně zaslal: Mirec-308 Nestava sa vam ak je intenzivny dazd ze je zvnutra dost zarosene celne okno? su na nom kvapocky vody JO! Presne tohle se mi stava! Hlavne ted v lete, kdyz je venku cca 30°C a pak prijde dest. Nebo i pokud je pres den horko a v noci se ochladi. Zadne predchozi auto mi to nedelalo. Meju celni sklo jak blbec, a stejne obcas prijdu a vidim zevnitr mapy, jak bylo sklo orosene a voda stekala. Samozrejme jen pokud je auto vypnute. Pokud s nim jedu, neni problem. Cim to? Je mozne, ze by byl interier tak utesneny, ze by se nemohla regulovat teplota podle venkovniho vzduchu, a tak se vnitrni vlhkost pri vetsim ochlazeni srazela na skle? [upravil dne 1/8/09 shwaara] ten problem mam aj ja....auto stalo na slnku (cca. 30st.C v tieni) doslo k nahlemu ochladeniu (zacalo prsat) a tesne po dazdi som prisiel do auta a totalne zarosene (hlavne predne a zadne sklo.... Citovat
permonik7 Odesláno 15. srpen 2009 Autor Odesláno 15. srpen 2009 Na odmlžení a prevenci proti zamlžování za jízdy mi pomáhá vůbec nevypínat klimu. Mám ji pořád zapnutou, létě i v zimě a to je jediný způsob, jak se mi to auto nezamlží Citovat
shwaara Odesláno 15. srpen 2009 Odesláno 15. srpen 2009 Za jizdy jo, ale kdyz auto stoji? Zda se mi, ze trochu pomohlo umyti okenou. Ale stejne se mi to zase jednou zarosilo. Citovat
permonik7 Odesláno 16. srpen 2009 Autor Odesláno 16. srpen 2009 Mně nepomáhalo vůbec nic, měla jsem to i na čištění, kde jsem o tomto problému říkala a stejně nic. Mně se mlží po nasednutí do auta a je úplně jedno, kolik je venku stupňů a jestli prší nebo ne. Nechápu, ale asi někde soudruzi udělali chybičku... Předchozí auto se mi nemlžilo skoro vůbec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.