Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bigicek

Mě se nic nemlží, ani 307 ani 308, a když se mlží přední sklo tak zapnu odmlžování a za 30 vteřin je hotovo odmlženo.

Presne aj u mna....a ak sa nahodou zahmli predne okno, tak si uvedomim, ze mam zapnuty vnutorny okruh (vnutornu cirkulaciu), hned ho vypnem a nie je problem.... Tiez mam dvojzonovku a po cca. 300 m mi uz prudi teply vzduch... Nastavenu ju mam na cca. 21-22st C.

Ak mozem poradit nemas vlhke koberce pri prahoch dvier?

[upravil dne 19.1.2009 PeugeotHDi]

Odesláno
Původně zaslal: Mirec-308

Ahojte mam taku otazocku na vas dnes som prisiel na to(ani nie ja ale zadny spolucestujuci;) ) ze z vetracich otvorov co fukaju vzadu (tie co su na laktovej opierke) ide citelnejsie studensi vzduch ako z fukarov co su na pristrojovke mam tam dvojzonovu klimu mozte ty z vas ktory maju dvojzonovku skusit ci z tych fukarov vzadu ide taky isty teply vzduch ako z fukarov na pristrojovke vdaka Miro

Skusal som, vzadu s fukarov ide studensi vzduch ako z prednych, avsak ak stupne teplota motora na 70 a viac tak sa to vyrovnava...

• O 4 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Původně zaslal: permonik7

307 - nemlžila se

308 - mlží se

Proč?:myslim

Mé skušenosti s 307mou-mlží se :(.

Přední NO.

Zadní YES

Pro zadní prostor špatně řešená ventilace.

Nemlží :Dse.

[upravil dne 1.1.2009 sekaj]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nestava sa vam ak je intenzivny dazd ze je zvnutra dost zarosene celne okno? su na nom kvapocky vody

JO! Presne tohle se mi stava! Hlavne ted v lete, kdyz je venku cca 30°C a pak prijde dest. Nebo i pokud je pres den horko a v noci se ochladi. Zadne predchozi auto mi to nedelalo. Meju celni sklo jak blbec, a stejne obcas prijdu a vidim zevnitr mapy, jak bylo sklo orosene a voda stekala. Samozrejme jen pokud je auto vypnute. Pokud s nim jedu, neni problem.

Cim to? Je mozne, ze by byl interier tak utesneny, ze by se nemohla regulovat teplota podle venkovniho vzduchu, a tak se vnitrni vlhkost pri vetsim ochlazeni srazela na skle?

[upravil dne 1/8/09 shwaara]

Odesláno

tak map od tekouci vody jsem si taky vsiml, ale zatim jsem nezkoumal zda jsou z venku ci zevnitr

btw nejaka rada jak umejt okono zevnitr tak, aby nebyli smouhy? ono teda vubec se k tomu sklu dostat (jak je hodne nakloneni) je docela zahul...

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Nestava sa vam ak je intenzivny dazd ze je zvnutra dost zarosene celne okno? su na nom kvapocky vody

JO! Presne tohle se mi stava! Hlavne ted v lete, kdyz je venku cca 30°C a pak prijde dest. Nebo i pokud je pres den horko a v noci se ochladi. Zadne predchozi auto mi to nedelalo. Meju celni sklo jak blbec, a stejne obcas prijdu a vidim zevnitr mapy, jak bylo sklo orosene a voda stekala. Samozrejme jen pokud je auto vypnute. Pokud s nim jedu, neni problem.

Cim to? Je mozne, ze by byl interier tak utesneny, ze by se nemohla regulovat teplota podle venkovniho vzduchu, a tak se vnitrni vlhkost pri vetsim ochlazeni srazela na skle?

[upravil dne 1/8/09 shwaara]

ten problem mam aj ja....auto stalo na slnku (cca. 30st.C v tieni) doslo k nahlemu ochladeniu (zacalo prsat) a tesne po dazdi som prisiel do auta a totalne zarosene (hlavne predne a zadne sklo....:bojim

Odesláno

Na odmlžení a prevenci proti zamlžování za jízdy mi pomáhá vůbec nevypínat klimu. Mám ji pořád zapnutou, létě i v zimě a to je jediný způsob, jak se mi to auto nezamlží;)

Odesláno

Mně nepomáhalo vůbec nic, měla jsem to i na čištění, kde jsem o tomto problému říkala a stejně nic. Mně se mlží po nasednutí do auta a je úplně jedno, kolik je venku stupňů a jestli prší nebo ne. Nechápu, ale asi někde soudruzi udělali chybičku... Předchozí auto se mi nemlžilo skoro vůbec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...