Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 2.2 HDI, ano nebo ne?  

1. 1. 406 2.2 HDI, ano nebo ne?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: Libor T16

jestli to chceš občas zašlápnout a chceš ,aby to mělo význam tak si vem 2.2 a rozumě to čipni a máš vyhráno.

Najezdíš málo , nebo hodně km??

1- když najezdíš málo - máš aspoň auto , se kterým si to málo užiješ a nemusí ti vadit , i kdyby to žralo a kazilo se - protože stejně nic nenajezdíš a ono stejně nežere a nekazí se.

2- když najezdíš hodně - nežere , nekazí se , je pohodlné ,tiché a má pořád dost výkonu a nestaví tě do situace - tak počkám a předjedu ten traktor ,až tam bude kilometr rovinky a nikdo v dohledu

Viděl bych to na možnost č. 2;)

Jak jsem už psal, bral bych 2.2, už jen kvůli výkonu a váze auta. Známej to měl s čipem na nějakých 110 kW (přibližně), což oproti sériovým 98 kW není takovej rozdíl a jezdilo mu to fakt moc hezky...

Co se FAPu týče, by ti přinejhorším mohl poradit Venca (PP205), někde jsem tuším četl, že ví, jak se ho zbavit či co:myslim

Ju ju u 406 s Fapem se dá Fap diagnostikou odstranit aby si auti myslelo že tam není.....samo že samotný fap ale musí ven a nahradit ho trubkou....

[upravil dne 1-1-09 Přema]

Taky důležitá informace :super

Odesláno

Pokud najezdis km,a chces naftu,tak se nerozmyslej na tom jestli 2 nebo 2,2, ale vybirej podle stavu auta!Posrat se muzou obe a fap je i v nekterych 2l. Jak pises, auto asi trochu znas, tak ho omrkni,projed a uvidis.

Ja schanel taky 2 a mam 2,2 a v plne palbe-Sport pack,takze vubec nelituju.:D

Byl jsem nedavno v GRAZU v A, s vozikem 200kg(110km/h) + zpet 350kg naklad(100km/h),porad na tempomat,i v kopcich a spotreba 7,04l ,coz podle me jde ,kdyz se stim nemazes. U tak silnyho motoru ta zatez neni tak znat,jede to porad.:super

Odesláno
Původně zaslal: p406b

Pokud najezdis km,a chces naftu,tak se nerozmyslej na tom jestli 2 nebo 2,2, ale vybirej podle stavu auta!Posrat se muzou obe a fap je i v nekterych 2l. Jak pises, auto asi trochu znas, tak ho omrkni,projed a uvidis.

Ja schanel taky 2 a mam 2,2 a v plne palbe-Sport pack,takze vubec nelituju.:D

Byl jsem nedavno v GRAZU v A, s vozikem 200kg(110km/h) + zpet 350kg naklad(100km/h),porad na tempomat,i v kopcich a spotreba 7,04l ,coz podle me jde ,kdyz se stim nemazes. U tak silnyho motoru ta zatez neni tak znat,jede to porad.:super

Šlo mi hlavně o to, zda je 2.2 HDi dobrá volba, nebo ne, s 2.0 mám zkušenosti, ale 2.2 ne, proto jsem se ptal. Ten litr na spotřebě už mě nerozkrájí, když to stojí za to svezení:)

Odesláno

Jestli chceš zamotat hlavu, tak se na 2.2HDi zeptej PP205 -> uvidíš, co ti řekne ... ;)

Ale máš-li ji za dobrý kačky, tak poslechni hlas svého srdce ... :D

PS.: kdyžtak písni U2, kolko (ať můžu závidět):D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jestli chceš zamotat hlavu, tak se na 2.2HDi zeptej PP205 -> uvidíš, co ti řekne ... ;)

Ale máš-li ji za dobrý kačky, tak poslechni hlas svého srdce ... :D

PS.: kdyžtak písni U2, kolko (ať můžu závidět):D

Tak tajný to není, měla by vyjít mezi 100-110 000,- za 2001. Hlavně je dobrý, že je po prvním majiteli z Liberce a jezdil s ní na servis do Peugeotu:)

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

Tak to je mooc pekna cena :D se ti nedivim ze nad tim premejslis ja jsem to mel podobme.

Právě:) A pak musím sehnat ty hliníky co máš Ty:D

Odesláno

já osobně bych šel určitě do 2.2 HDi....,jak se zde píše pojistka stejná,a možná o trochu vyšší spotřeba,ale pokud jezdíš dálky tak určitě silnější motor využiješ,a nemusíš mu tak hodně šlapat na krk aby jsi předjel.....

Moje další auto bude taky francous,a taky HDi ale pouze 2.2 !!

A s tím čipem....,pokud to budeš chtít čipnout doporučím AutoDea Benešov..... ceny v normálu,a hlavně tomu rozumí,v mích příspěvcích najdeš i tel a adresu,je jen blbé že jsou v Benešově u Prahy.....

[upravil dne 3/1/09 Burisek]

Odesláno

Tak ty kola je pozustatek me bejvalky :) a myslim si ze by ji moooc sluseli jeste kola s RC jako ma cakom :). To co mas vyhlidle je take Platinum

Platinum má kůži?:myslim

Odesláno

jj ma jeste nejaky detaily navic. jinak ma tohle uz multiplex nebo ne ?

Auto uvidim v pondeli, ale kuze tam neni, je tam svetly interier..

Odesláno

Tak to Platinum nebude kdyz to kuzi nemam ale to neva :) kdyz to bude mit multiplex tak tam je menci kamen urazu v packach blinkru a steracu.

? :myslim ? Prosím o vysvětlivky....:D

Odesláno

Je tam problem v tom ze se dost rychle vybehaj :( a me treba delaj to ze pri blikani do porava nevypnou ale prebnou se a blika mi to do leva. Blbe je ze u stareho modelu se dal vymenit jen ta dana packa ale u tohodle se to musi vymenit cele :( coz je celkem ranec nove. tak zatim to funguje a ja jsem se stim naucil zit az to odejde tak se to bude resit. Nekde jsem tu cet rencezi na tenhle model a psali tam o tom taky a to byl rocnik 2003. Jinak co se tice problemu tak na to kolik mam na jeto si jde mooc pekne a jak jsem mel moznost si otestovat 2L tak tohle je o dost i tissi nez 2L a jak uz jsem psal nelituju toho a to kdyz jsem to kupoval jsem moc velkej fanda ROPY nebyl :) a ted na ni nedam dopustit.

Odesláno
Původně zaslal: Libor T16

tak to mě dělají taky, co se dá dělat , horší je , že se mi dělají v horku čáry přes displej , ale tento problém se týká jen navigace

S tím má problém známý taky, ale prej je ta NAVI k prdu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...