PEUGEOTIK307 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Mám také 2 malé problémy: 1. Pri brzdení motorom pri zaradenom prevodovom stupni mi rezonuje niečo v palubovke! WAW:o Po znížení rýchlosti sa rezonancia stratí! 2. Pri zapnutí ventilátora na 4 stupeň, ventilátor nehorázne hučí, akoby mal vyskočiť z palubovky! Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 ten ventilátor naplno--to ti dělá od novoty,néé, ?? Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 31. prosinec 2008 Autor Odesláno 31. prosinec 2008 Ja som to kúpil ako 3-ročné, hneď po skončení leasingu a robí mi to od začiatku. Citovat
pastorek Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 k bodu 1: Pomôže rozobrať prístrojovku, poprichytávať všetky káble, lanká, vzduchovody kúrenia oblepiť tlmiacou hmotou, podoťahovať všetky skrutky, doplniť chýbajúce.... prípadne to celé vystriekať montážnou penou. No, dosť bolo čierneho humoru. Je to nepríjemný sprievodný jav ktorého odstránenie býva veľmi pracné a drahé. Radšej si zvykni a nerieš to. Kedysi tu niekto napísal že každý Peugeot má pre svojho majiteľa 366 zvukov. Na každý deň jeden. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: pastorek k bodu 1: Pomôže rozobrať prístrojovku, poprichytávať všetky káble, lanká, vzduchovody kúrenia oblepiť tlmiacou hmotou, podoťahovať všetky skrutky, doplniť chýbajúce.... prípadne to celé vystriekať montážnou penou. No, dosť bolo čierneho humoru. Je to nepríjemný sprievodný jav ktorého odstránenie býva veľmi pracné a drahé. Radšej si zvykni a nerieš to. Kedysi tu niekto napísal že každý Peugeot má pre svojho majiteľa 366 zvukov. Na každý deň jeden. když je ten Silvestr --nebrzdi motorem a bude klid :D Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 31. prosinec 2008 Autor Odesláno 31. prosinec 2008 Kua sa mi zdá, že sa chlapci napájate už od rána, keď sršíte takýmto humorom.:D:D:D:D PS: HAPPY NEW YEAR 2009!!! Citovat
pastorek Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Kua sa mi zdá, že sa chlapci napájate už od rána, keď sršíte takýmto humorom.:D:D:D:D PS: HAPPY NEW YEAR 2009!!! Náhodou... musíš uznať že sú to všetko účinné a praktické informácie. Dajú sa zhrnúť do jednej vety. Zvykaj si a nerieš, máš \"pežó\". Citovat
JarinoRS Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: pastorek k bodu 1: Pomôže rozobrať prístrojovku, poprichytávať všetky káble, lanká, vzduchovody kúrenia oblepiť tlmiacou hmotou, podoťahovať všetky skrutky, doplniť chýbajúce.... prípadne to celé vystriekať montážnou penou. No, dosť bolo čierneho humoru. Je to nepríjemný sprievodný jav ktorého odstránenie býva veľmi pracné a drahé. Radšej si zvykni a nerieš to. Kedysi tu niekto napísal že každý Peugeot má pre svojho majiteľa 366 zvukov. Na každý deň jeden. 366? dobry rok!!! Happy new 366 daily year!!! Citovat
pastorek Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: JarinoRS Původně zaslal: pastorek k bodu 1: Pomôže rozobrať prístrojovku, poprichytávať všetky káble, lanká, vzduchovody kúrenia oblepiť tlmiacou hmotou, podoťahovať všetky skrutky, doplniť chýbajúce.... prípadne to celé vystriekať montážnou penou. No, dosť bolo čierneho humoru. Je to nepríjemný sprievodný jav ktorého odstránenie býva veľmi pracné a drahé. Radšej si zvykni a nerieš to. Kedysi tu niekto napísal že každý Peugeot má pre svojho majiteľa 366 zvukov. Na každý deň jeden. 366? dobry rok!!! Happy new 366 daily year!!! Jeden je i na 29. február. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: JarinoRS Původně zaslal: pastorek k bodu 1: Pomôže rozobrať prístrojovku, poprichytávať všetky káble, lanká, vzduchovody kúrenia oblepiť tlmiacou hmotou, podoťahovať všetky skrutky, doplniť chýbajúce.... prípadne to celé vystriekať montážnou penou. No, dosť bolo čierneho humoru. Je to nepríjemný sprievodný jav ktorého odstránenie býva veľmi pracné a drahé. Radšej si zvykni a nerieš to. Kedysi tu niekto napísal že každý Peugeot má pre svojho majiteľa 366 zvukov. Na každý deň jeden. 366? dobry rok!!! Happy new 366 daily year!!! Jeden je i na 29. február. Inak my na Slovensku máme rok 66,69 (prepočítané konverzným kurzom 30,126). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.