Keeper Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Ahoj pezotaci , tak sa chcem s vami podelit o dnesny zazitok. Po asi dvoch rokoch tazkych rannych zimnych startoch som sa dnes rozhodol si konecne vymenit zhavice. Rozhodnutie padlo po vcerajsom rannom starte ked ranna teplota bola -15 stupnov Celzia. Podarilo sa mi nastartovat ako vzdy , no vdaka mrazu som tocil dlhsie ako byva zvykom, no naskocilo Tak som dnes prisiel na vymenu zhavicov. Po ich vymene som sa rozhodol stare premerat , kolko ich bolo funkcnych a kolko nie. Cuduj sa svete premerali sme ich viackrat a vysledok bol , ze ani jeden nebol dobry . Mechanik sa divil , ze to este nezazil , aby pri takych mrazoch motor nabehol bez pouzitia zhavicov. Vraj je to zaruka kvality testnosti motora. Mam najazjenych 163 tis. a na ten pocet km vraj klobuk dole a naviac udaj o nabehanych km je poctivy. Tak teraz je vonka mrazik -11 stupnov Celzia a do rana bude este asi viac. Dufam , ze uz nebudem rano tak trapit baterku a start bude prijemnejsi, alebo aspon tak prijemny ako bude Silvester 2008 Tento prispevok som napisal na odlahcenie problematickych tem , ved zajtra je party day tak sa trocha uvolnime. Vesely Silvester a Stastny Novy rok 2009 vam zela KEEPER !!! Citovat
marko306 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 aj tebe a ostatnim klubistom tiez stastny novy rok a vela vody he he. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.