Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pezotaci , tak sa chcem s vami podelit o dnesny zazitok.

Po asi dvoch rokoch tazkych rannych zimnych startoch som sa dnes rozhodol si konecne vymenit zhavice. Rozhodnutie padlo po vcerajsom rannom starte ked ranna teplota bola -15 stupnov Celzia. Podarilo sa mi nastartovat ako vzdy , no vdaka mrazu som tocil dlhsie ako byva zvykom, no naskocilo :P

Tak som dnes prisiel na vymenu zhavicov. Po ich vymene som sa rozhodol stare premerat , kolko ich bolo funkcnych a kolko nie.

Cuduj sa svete premerali sme ich viackrat a vysledok bol , ze ani jeden nebol dobry . Mechanik sa divil , ze to este nezazil , aby pri takych mrazoch motor nabehol bez pouzitia zhavicov. Vraj je to zaruka kvality testnosti motora. Mam najazjenych 163 tis. a na ten pocet km vraj klobuk dole :roker a naviac udaj o nabehanych km je poctivy.

Tak teraz je vonka mrazik -11 stupnov Celzia a do rana bude este asi viac. Dufam , ze uz nebudem rano tak trapit baterku a start bude prijemnejsi, alebo aspon tak prijemny ako bude Silvester 2008 :super

Tento prispevok som napisal na odlahcenie problematickych tem , ved zajtra je party day tak sa trocha uvolnime.

Vesely Silvester a Stastny Novy rok 2009 vam zela KEEPER !!!

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...