Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mechanik prave chtel udelat prvni to jednoduchsi a pak zkouset dalsi.Rozvody jsem udelal hned jak jsem to koupil.Ne,aditivum jsem tam nedaval,jen ten benzin.

A kdyby byly treba trosku poskrabane valce nebo steny nekde,nemusi se snad delat vybrus?Ty kruzky by mely pomoct,ne?

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

musím si dát tohle:xvul ale nevíte co je za těsnění pod rozvodama? mě chčije olej tama a nevím co objednat... v serviceboxu jsem to nenašel, nebo možná našel ale nevím že to je to ono...

Únik oleja pod krytom rozvodov býva najčastejšie semering vačkovej hriadele. Môže to byť i tesnenie pod hlavou (málo pravdepodobné) alebo semering na kľukovke.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

musím si dát tohle:xvul ale nevíte co je za těsnění pod rozvodama? mě chčije olej tama a nevím co objednat... v serviceboxu jsem to nenašel, nebo možná našel ale nevím že to je to ono...

Únik oleja pod krytom rozvodov býva najčastejšie semering vačkovej hriadele. Môže to byť i tesnenie pod hlavou (málo pravdepodobné) alebo semering na kľukovke.

Jak píše pastorek- je to simering a většinou spíš na klice (větší zátěž díky altíku, servu a klimě)...

Odesláno

Jak píše pastorek- je to simering a většinou spíš na klice (větší zátěž díky altíku, servu a klimě)...

Tak to větší zatížení bych potřeboval vysvětlit.... Že by se ohýbal konec klikovky a více tlačil na břit simeringu?:myslim

Odesláno

tak jo díky moc:) to radši vyměním všechno, co tam je kromě simeringu? aj nějaké na vačkách?

Na každej vačke je gufero 38x50-6 a na kľukovke 42x66-7

Inak nič. Je treba kompletne rozobrať rozvody.

Odesláno

chlape a proč jsi tam dával 100 oktanovej když tam patří 95?

Já dávám max 98 a to ještě ne plnou nádrž 100 bych tam nikdy nedal se to přehřejvá a pak to něco posere jako u tebe a je to škoda...:myslim

Odesláno

no jo,jsem vul-chybama se clovek uci.Chtel jsem jen aby se to procistilo,bohuzel jsem to posral.A myslite,ze to muzou byt ty krouzky?

Odesláno

Je dosť možné že sú zapečené ale jednoznačne by som to netvrdil. Ak sa ti ten problém s olejom začal prejavovať po ochladení pod nulu (myslím počasie) tak to môže robiť emulzia v odvetrávacích hadiciach motora. Myslím že by tam niekde mal byť filter na kondenzáciu olejových pár a ten môže byť upchaný.

Odesláno

myslite,kdyz rozeberou motor,ze se da poznat jestli jsou spatne treba zdvihatka nebo tesneni ventilu nebo jak to tam je udelane?

A nove krouzky zatesni nejake mensi netesnosti,treba kdyby byla poskrabana stena nebo ty krouzky zapecene?

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: Spiral

??? ja myslim ze by s tim 100 oktaknovy benzin nemel vuuubec nic udelat....

s jak jsi na to přišel???

to se tam fakt lít nemá??? já když jezdil na sprinty což bylo 2x tak jsem bral 100oktan 10litrů...

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

??? ja myslim ze by s tim 100 oktaknovy benzin nemel vuuubec nic udelat....

To si myslíš dobře. Oktanové číslo vyjadřuje, jednoduše řečeno, odolnost vůči detonačním zápalům. Motor se přehřívá právě při tomto druhu zapálení směsi. Kvůli tomu mají některé motory čidla klepání (knock senzor)....

Odesláno

no myslim ze tu k tomu byla i debata a ze by vyssi oktanove cislo rozhodne motoru uskodit nemelo.. prave naopak ma lepsi a cistejsi spalovani proto by melo byt pro motor prinosem !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...