309GT Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 http://cze.autoscout24.com/home/index/detail.asp?ts=4617210&id=lq4st3orr2mc http://cze.autoscout24.com/home/index/detail.asp?ts=4632346&id=lrutolqplxlw Citovat
Benžík Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Ta 406 neni až tak strašná, hlavně ten zadek má vyfocenej z dost blbýho úhlu, je to zkreslený. Přední nárazník je trošku přehnanej, ale neni nejhorší. Zato ta 306... Citovat
309GT Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Ten předek na Coupé docela jde,ale to spasování je na zblití...zadek není vůbec šálek mojí kávy,ale 306ka je epes:D:D:D Citovat
Strejdakopec Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 jáý bych tomu vytknul jen že nemá prahy ve stejné výšce jako nárazní jinak obě auta moc pěkný....to bych zrvna do nevkusu nezařadil Citovat
Benžík Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: 309GT Ten předek na Coupé docela jde,ale to spasování je na zblití...zadek není vůbec šálek mojí kávy,ale 306ka je epes:D:D:D Spíš lehce tuknutý Citovat
tomyk Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: Strejdakopec jáý bych tomu vytknul jen že nemá prahy ve stejné výšce jako nárazní jinak obě auta moc pěkný....to bych zrvna do nevkusu nezařadil tobe se ten cerny humus vazne libi? Citovat
Strejdakopec Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: tomyk Původně zaslal: Strejdakopec jáý bych tomu vytknul jen že nemá prahy ve stejné výšce jako nárazní jinak obě auta moc pěkný....to bych zrvna do nevkusu nezařadil tobe se ten cerny humus vazne libi? jo mě se to líbí...škoda že ty fotky nejdou otevřít větší ale je to fakt hezký....nejsem zastáncem toho mít tuctový auto jako každej kdxyž vyjede z fabriky...má to udělaný moc hezky...není to žádný tescotuning...nalepený nasávače,výdechy odarzky podobně...výdechna kapotě je misubishi lancer pěkně skytovanej ke kapotě a nárazník je standardní jakej se na 306 v tuningu běžně prodává je to tenhle akorát v černé...jestli tohle zařazujete do nevkusu tak jste barbaři Citovat
tomyk Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 k cemu je na Peugeotu vydech ala Lancer? Tak jsem asi nastesti barbar, ale to co tady slo je des a hruza Citovat
Strejdakopec Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 tak proč jste teda v sekci tuning?????a nenapadlo někoho z vás kritiků že to lépe odvádí teplo od chladiče?v létě docela praktický....ale asi lepší dělat tuning nálepkama s plamenem Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Tak asi pre to, ze ked niekto robi tuning, mal by ho robit podla seba a nie byt tuctovi ... Raz je to peugeot, delat s toho MITSHUBISHI LANCER neni ono. To je to iste, ako ked s Fabii robia audiny pomocou tych prednych naraznikov. Zlepsuje to chladenie ? Iba ked tak to auto stoji na krizovatke, pretoze napr vzduchu urcite netlaci to teplo von tym otvorom v kapote Co sa tyka predneho narazniku, niekto sa snazi byt zo svojim autom iny, a da tam ten najkomercnejsie predny naraznik tuningovi, co sa na 306 robi, a nielen na 306, ten isty sa robi i na skodu 105 a mnohe jine, a vidam ho vic nez casto Co je potom tohle za tuning Ja si myslim ze je to v spravnem tematu ... Citovat
Strejdakopec Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 máš pravdu asi jen v tom že ten nárazník je tuctovej.....ale nemůžeš říct že ten na té fotce co jsem přidal nevypadá na autě dobře a taky to nemá každá druhá 306 protože těch nárazníků na toto auto se vyrábí mraky a já naživo viděl tento nárazník pouze na š120 a možná na nějakým tuning srazu ale to jsem nepostřehl....navíc výdech kapoty ve stylu lancer nefunguje tak že by tlačil vzduch pod kapotu ale díky tvaru na vrchu vzniká podtlak a na nárazníku tlak takže zlepšuje proudění vzduchu zkrz chladič ale to jen pro pochopení....já jsem si třeba doma sám vyráběl sání subaru impreza a to mi určitě taky řekneš že je to tuctový ale nevím nevím protože na 406 jsem ho nikdy neviděl,nárazník si dělám sám....snažíš se být jiný...to je sice tuning což znamená se odlišit od okolí ale když budu mít nárazník kterej se více prodává a bude víc vidět a bude pěknej tak si nebudu kupovat za každou cenu jinej kterej se třeba na auto nehodí.... Citovat
wooody Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 podle mě je ta 206 příšerná, a todle mi nikdo nevymluví ale ja k už zde bylo řečeno....100 lidí 100 chutí... p.s chtěl sem napsat 306, ale 206 taky [upravil dne 15/2/10 wooody] Citovat
oni Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 promin,ale tento carzounackej naraznik uplne podrazi vzhled 306,vzdyt se to na to vubec nehodi, jinak ukaz mi narazniky na 306,jaky to jsou mraky, ja teda vim o par,ktery sou stejne hnusny a jejich cena v dnesni dobe dosahuje cen vozu! Citovat
Strejdakopec Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 neříkám že jich není spoustu ošklivejch ale porovnej to s věcma na 406 sedan.....kolik jich seženeš a za jaký prachy...tohle je jen jedna stránka ale je jich víc....máš alespoň možnost výběru http://www.tuning-car.cz/peugeot-306-tuning/ na téhle stránce je pár pěknejch ale jinak nic moc ale jen pro opředstavu že se jich vyrábí dost Citovat
tom406 Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: Strejdakopec tak proč jste teda v sekci tuning?????a nenapadlo někoho z vás kritiků že to lépe odvádí teplo od chladiče?v létě docela praktický....ale asi lepší dělat tuning nálepkama s plamenem Pozor je rozdíl mezi tzv. nasávačem a a odsávačem. Jeden ten který máš na autě slouží k náporovému ochlazení IC. Ty druhé zapuštěné které mají spec. vyhloubení slouží k odtahu tepla a fungují tak že při rychlosti a obtékání vzduchu po kapotě se teplo z motoru s tímto vzduchem sveze-neboli vznikne jakoby podtlak a teplo se vysaje ven aniž by to mělo vliv na aerodynamiku. V případě nasávače viz Impreza pokud ho někdo má a nemá Ho pro chlazení IC tak pod kapotou vzniká nesmyslné proudění vzduchu.Ze předu horký vzduch z chladiče vody a zhora to opět nasává ale studený vzduch a ten se bije pod kpotou s tím teplým. Tedy kdybys udělal test tak zjistíš že se jízdní vlastnosti jenom zhorší protože narušíš proudění vzduchu po kapotě a navíc nafukuješ kapotu dvěmi protisměry. Navíc ten první případ odsávání vzduchu je velmi účinný protože se teplo odsaje a navíc nasátý vzduch se tolik nebrzdí pod kapotou jelikož se pěkně vytáhne těmi žebry ven. Nasávač u atmosféry pěkně vypadá ,ale účinek je celkem k ničemu http://www.seriouswheels.com/pics-2010/ghij/2010-Hyundai-Rhys-Millen-Racing-Genesis-Coupe-Carbon-Fiber-Hood-1920x1440.jpg toto je naprosto v pořádku- účinné chlazení IC a odsátí tepla bez odporu vzduchu Citovat
tomyk Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 oni asi lidi z fabriky tam davaji a nedavaji urcite veci zamerne a asi o tom vi ponekud vic, nez tuzeri Citovat
Strejdakopec Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 tom 406 přewsně to jsem ale psal víše....o tom podtlaku a tlaku atd....nicméně moje sání alá subaru je přimo spojené s filterem takže se mi nikde nic nebije a jde mi náporem ˇˇstudenýˇˇ vzduch do sání Citovat
309GT Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 :blicismajlik:blicismajlik Schválně jestli někdo pozná co to je zač :blicismajlik:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.