pipistrel Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 a stale je pohlad na neho rovnako hnusny Citovat
poldiss Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Přesně, pořád to vypadá jak jebák co potřebuje vymáčknout :D Citovat
poldiss Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Ty dekly od kanálků na kapotě :D:D to snad neni možný :D Citovat
parlament Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Minule som zazrel v stavebninách pekné plastové kryty vetrania,chcelo by to už len tú chrómovú lepiacu pásku,čo si lepia majitelia niektorých jedničkových Octavii,heh a BMW ľadvinky jak vyšité Citovat
odee Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Pár dní sem sem nekoukl a taková přehlídka... Zprasená 306 Cabrio na zblití, pak Miata, u které sem neudržel slzu-ten borec si s prominutím zaslouží jedině přejet tím autem pracky a pak ještě zacouvat! No a te BMW punto...to už je jen pro zasmátí... Akdyž už sem si pobrečel, zablil si a zasmál sem se, tak nemám ani chuť po několikáté se vyadřovat o tom nejhnusněji zmrveným Saxu, jaký sem kdy viděl... Citovat
shark734 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 http://citroen-c4.autobazar.eu/16-hdi-16v-plus-fia-92k-id4229330.html Citovat
Cinicman Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Dnes ráno cestou do práce som videl niečo na čo do smrti nezabudnem. Snáď to mám aj niekde na kamerke, skúsim to vytiahnuť... RCZ s ťažným a naloženým prívesným vozíkom... :bojim:bojim Citovat
Guest servisman Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 když se něco potřebuje převézt tak se nedá nic dělat .Třeba se stěhoval Citovat
Mishanthrope Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Dnes ráno cestou do práce som videl niečo na čo do smrti nezabudnem. Snáď to mám aj niekde na kamerke, skúsim to vytiahnuť... RCZ s ťažným a naloženým prívesným vozíkom... :bojim:bojim Proč ne? Pokud je to v HDI, v metle, na hlínách, ale není v kombíku, musí si pomoci tažným, když ten diesel táhne tak dobře \"vocpoda\" . Citovat
Stejsn Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Já se zas musím podělit o jednoho středočeského weekend warriora ze soboty Citovat
Cinicman Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Dnes ráno cestou do práce som videl niečo na čo do smrti nezabudnem. Snáď to mám aj niekde na kamerke, skúsim to vytiahnuť... RCZ s ťažným a naloženým prívesným vozíkom... :bojim:bojim Proč ne? Pokud je to v HDI, v metle, na hlínách, ale není v kombíku, musí si pomoci tažným, když ten diesel táhne tak dobře \"vocpoda\" . Ale toto sa vzťahuje len na ochcáfky? A má tam byť ftédéí, fkombíku, fmetle, nahlínách a fkorozi... Citovat
Voighta Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Stejsn : mě to tak hrozný nepřijde hodně mi to připomíná tohle [upravil dne 28/5/13 23:30 od Voighta] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.