Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Minule som zazrel v stavebninách pekné plastové kryty vetrania,chcelo by to už len tú chrómovú lepiacu pásku,čo si lepia majitelia niektorých jedničkových Octavii,heh a BMW ľadvinky jak vyšité :D

Odesláno

Pár dní sem sem nekoukl a taková přehlídka... Zprasená 306 Cabrio na zblití, pak Miata, u které sem neudržel slzu-ten borec si s prominutím zaslouží jedině přejet tím autem pracky a pak ještě zacouvat! No a te BMW punto...to už je jen pro zasmátí... Akdyž už sem si pobrečel, zablil si a zasmál sem se, tak nemám ani chuť po několikáté se vyadřovat o tom nejhnusněji zmrveným Saxu, jaký sem kdy viděl...

Odesláno

Dnes ráno cestou do práce som videl niečo na čo do smrti nezabudnem. Snáď to mám aj niekde na kamerke, skúsim to vytiahnuť...

RCZ s ťažným a naloženým prívesným vozíkom... :bojim:bojim:bojim

Guest servisman
Odesláno

když se něco potřebuje převézt tak se nedá nic dělat .Třeba se stěhoval :)

Odesláno
Dnes ráno cestou do práce som videl niečo na čo do smrti nezabudnem. Snáď to mám aj niekde na kamerke, skúsim to vytiahnuť...

Proč ne? Pokud je to v HDI, v metle, na hlínách, ale není v kombíku, musí si pomoci tažným, když ten diesel táhne tak dobře \"vocpoda\" :D.

Odesláno

Proč ne? Pokud je to v HDI, v metle, na hlínách, ale není v kombíku, musí si pomoci tažným, když ten diesel táhne tak dobře \"vocpoda\" :D.

Ale toto sa vzťahuje len na ochcáfky? A má tam byť ftédéí, fkombíku, fmetle, nahlínách a fkorozi... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...