siral Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Dobrý den, u mého vozu dochází k samozapnutí varovných blinkrů. Prostě přijdu k vozu, zapnu zapalování a vše je v pohodě. Jakmile pak nastartuji, spustí se varovné blinkry. A to někdy 5x za sebou a někdy vůbec. Nemá někdo tyhle zkušenosti také? Nevíte čím to je? Díky moc Citovat
Shemik Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 U me se varovne blinkry sami spousti pouze v jedinem pripade, a to kdyz hodne prudce a silne dupnu na brzdu, coz je pro pripad necekane situace na silnici, tak me napada, jestli by to nemohlo souviset s poskozenym spinacem. Ale ode me je to hodne laicka uvaha, asi to bude chtit odbornejsi hlavicku. [upravil dne 13/1/09 Shemik] Citovat
Wensdy Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Mě se varovné blinkry spouštěli sami když mi kolabovala baterka při startování. Citovat
dravec Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 dělá to slabá baterka, měl jsem ji slabou a blikny se mě při startování mohli zbláznit Citovat
siral Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 jo,jo...díky za odpověď..je to slabší baterií..ale systém je asi trochu citlivý..startuju na první šup a dělá to jen když jezdím dlouho(5dní) ve městě krátké trasy. Potrvrdil mi to i mechanik v zábřehu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.