Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi. Poraďte, plís. Vyměnil jsem radiator topení-na doporučení a stále mi to fouká jen vlažně. Myslim na klapky, ale jak se s k nim dostanu? Do i z radiatoru jde voda horká. Zkusim dolejt chladici kapalinu jestli se třeba malinko zvedne tlak...?

diky moc

M.

Odesláno

Zkontroluj hadice přívodu a odvodu vzduchu na topení, potažmo usoudíš na klapky, jestli některá není zavřená. Pokud ti vyměníkem proudí teplá - horká voda, tak musíš topit.

Odesláno

nemate nekdo poruce planek kudy to vede, abych zbytecne nepatral...? a v kterejch mistech jsou ty klapky?

najel jsem s tim v tahu 500 km a furt to nekde prisava studenej vzduch. Nejlip to funguje nasmerovanim na nohy, ale auto to nevytopí.

Odesláno

Jak jsem již psal v tématu jak rozebrat palubku:

:super

Tak chlapi, měl jsem to celý dole a bohužel to nevyřešil jeden šroub za budíkama. Nechceš-li rozmotávat kabelovej svazek k airbagu spolujezdce, což si myslím, že je pakárna, tak musíš sundat celej ten vrchní díl a pak se dostaneš na šrouby pod ním a pak už jenom celou kovovou rouru, která to drží vše pohromadě na svých místech ( 6 šroubů ) a pak už to jde ven, ale musí na to bejt minimálně 4 ruce. No a zpátky je to podstatně jednodušší, když už víš jak na to.

Neboli to mám vše po kupě a vše mi funguje.....akorát to celý kvůli zapadlý propisce předchozího majitele, která bránila dovření klapky a tím pádem to netopilo, mi připadá dost velká pakárna. Tak si neodkládejte žádný malý předměty nahoru na palubku, aby vám to výdechama nesjelo až dolu do topení, jako mě! :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...