MARTY 750 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Ahoj chlapi. Poraďte, plís. Vyměnil jsem radiator topení-na doporučení a stále mi to fouká jen vlažně. Myslim na klapky, ale jak se s k nim dostanu? Do i z radiatoru jde voda horká. Zkusim dolejt chladici kapalinu jestli se třeba malinko zvedne tlak...? diky moc M. Citovat
toro Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Zkontroluj hadice přívodu a odvodu vzduchu na topení, potažmo usoudíš na klapky, jestli některá není zavřená. Pokud ti vyměníkem proudí teplá - horká voda, tak musíš topit. Citovat
vendelinek Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Taky by to mohlo byt zavzdušněný,zkontroluj hadice,jestli sou všude stejně teplý a natlakovaný Citovat
MARTY 750 Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 nemate nekdo poruce planek kudy to vede, abych zbytecne nepatral...? a v kterejch mistech jsou ty klapky? najel jsem s tim v tahu 500 km a furt to nekde prisava studenej vzduch. Nejlip to funguje nasmerovanim na nohy, ale auto to nevytopí. Citovat
MartinR Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Nevím, jak máš auto staré, ale pokud, to je po faceliftu a má dvouzónovku, což by mělo mít, když je to SW, tak zkus mrknout na toto: Citovat
MARTY 750 Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Auto mám z roku 2002 s manualni klimou, kterou na zimu nezapínám... Citovat
MARTY 750 Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Jak jsem již psal v tématu jak rozebrat palubku: Tak chlapi, měl jsem to celý dole a bohužel to nevyřešil jeden šroub za budíkama. Nechceš-li rozmotávat kabelovej svazek k airbagu spolujezdce, což si myslím, že je pakárna, tak musíš sundat celej ten vrchní díl a pak se dostaneš na šrouby pod ním a pak už jenom celou kovovou rouru, která to drží vše pohromadě na svých místech ( 6 šroubů ) a pak už to jde ven, ale musí na to bejt minimálně 4 ruce. No a zpátky je to podstatně jednodušší, když už víš jak na to. Neboli to mám vše po kupě a vše mi funguje.....akorát to celý kvůli zapadlý propisce předchozího majitele, která bránila dovření klapky a tím pádem to netopilo, mi připadá dost velká pakárna. Tak si neodkládejte žádný malý předměty nahoru na palubku, aby vám to výdechama nesjelo až dolu do topení, jako mě! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.