Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: padro

Původně zaslal: MatrixChose

no ja tiez neviem ako pise \"jp\" je tam taky plast ktory sa da vybrat, ale ten plast u mna nie je vo vode.

tak fofrem dolejt

no este ze som to dnes pozrel :o

Dokud nesvítí kontrolka tak se ještě nic neděje, pokud tam ale je čidlo a funguje...

Odesláno
Původně zaslal: barmann

To mě kontrolka svítila i když to bylo skoro plný. To mám nějaký dodrbaný a to jsem to kupoval jako TOP stav :grr

Tak ty čidla mají +- 10 let životnost. Vyndat ho, prostříknout kontakty a očistit ty 2 měrný \"drátky\".

Odesláno

no ja neviem ci tam aj nejake cidlo mam :myslim som to na jesen kupoval

[upravil dne 28.12.2008 padro]

Pokud Ti svítí kontrolka tak tam bude. Hned vedle víčka. Odpoj konektor a proti směru hodin povytoč a vyndej.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

no ja neviem ci tam aj nejake cidlo mam :myslim som to na jesen kupoval

[upravil dne 28.12.2008 padro]

Pokud Ti svítí kontrolka tak tam bude. Hned vedle víčka. Odpoj konektor a proti směru hodin povytoč a vyndej.

O svítící kontrolce jsem psal já, ale zradu tam tušili už v bazaru, protože ten konektor byl povytaženej, aby kontrolka nesvítila. No zítra se na ně chystám, protože pod pojmem TOP stav si představuju něco úplně jinýho. Je ale pravda, že říkali, že to auto docela dlouho v Itálii stálo, tak je možný, že i to, že mi svítila kontrolka autodiagnostiky bylo nějakým bordelem v nádrži, protože sama zhasla a auto jede normálně.

Odesláno

je to ted koupený z bazaru a tam mě nenapadlo, že tam mimo toho oleje je jen samotná voda. Nicméně jsem už volal do toho bazaru a kroutí se, že když mě to prodávali, tak to kontrolovali a nic tomu nebylo. Prostě su nahranej a asi mi nic neopraví. Prý to daj do servisu a tam poznají, kdy to těsnění fouklo, jestli je to jen těsnění.

Odesláno

ja som na zajtra 13:00 objednany do servisu, bude nova kvapalina :potlesk ... to je tak ked sa to kupuje z bazaru :bojim neviem co tam davali pred tym je to sice nemrznuce ale asi len pridany nejaky pripravok do vody ( nema to zafarbenie)

Guest servisman
Odesláno

ja som na zajtra 13:00 objednany do servisu, bude nova kvapalina :potlesk ... to je tak ked sa to kupuje z bazaru :bojim neviem co tam davali pred tym je to sice nemrznuce ale asi len pridany nejaky pripravok do vody ( nema to zafarbenie)

já po koupi většinou vyliju 2x propláchnu a dávám novou Jistota je jistota,Vím co tam je a do kolika st.;)

Odesláno

no hlavne som si dal spravit rozvody,.. toto bolo druhorade a teraz je prvorade :) ... este tak rozbehnut ukazovatel teploty :mrk len sa mi nechce zase palubnu dosku rozoberat, asi blbe kontakty.

Guest servisman
Odesláno

no hlavne som si dal spravit rozvody,.. toto bolo druhorade a teraz je prvorade :) ... este tak rozbehnut ukazovatel teploty :mrk len sa mi nechce zase palubnu dosku rozoberat, asi blbe kontakty.

a co čidlo na termostatu?? tam může býti taky chyba ;)

[upravil dne 29/12/08 honza406]

Odesláno

moze ale podla mna skor nie, daval som chromove ramiky na budiky, a asi som tam nieco po... po mesiaci mi zacal blbnut tachometer ale ten uz zda sa je v poriadku, a potom prestalo ukazovat teplotu. Takze neviem moze to byt aj cidlom aj nejakym zlym spojom.

Guest servisman
Odesláno

tak to jo to se mrkni na budíky stačí kolikrát proletovat a je po problému

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...