poler Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Zdravím chcem sa vás spýtať na tieto problémy: - auto mi štartuje až na druhý-tretí krát, žeby špina v systéme? - keď zapnem kúrenie tak sa mi zahmlievajú sklá.... - nemôžem zaradiť 5 rýchlostný stupeň, na 3-ke hučí prevodovka...... ďakujem Citovat
Guest servisman Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 možná už dosluhující žhavky,kdy jsi měnil palivový filtr kabinový filtr má málokterá ale možná ti teče topení-je úbytek chladící kapaliny?? mrkl bych zda-li je nějaký olej v převodovce špatné synchrony tipuji Citovat
pavloucha Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 prakticky bych řekl to samé jako honza406 -žhaviče popř. vyměnit naft. filtr -jestli máš kabinový filtr tak vyměnit,nezdá se to,ale dělá to hodně -rychlostka typ BE3 je nezmar a podle r.v.97 jak píšeš už má určitě něco za sebou Citovat
poler Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 ďakujem za informácie, idem to pozrieť Citovat
oddie Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Už to tu bylo popsáno milionkrát, co takhle pohledat??? 1. vůle ventilů a netěsnost nádoby naftového filtru vč. přívodů. 2. pokud nejsou K.O. jen řadící táhla nebo případně vidlička či rozpadlý pětkový synchron, tak je rozsypané pětkové soukolí a ložisko pod ním. U těhle převodovek vůbec nic výjímečného. Citovat
poler Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 No tak v prevodovke som asi poldeci oleja, doplnili mi to a ide to, len 5-ka trošku škrkne. Do chladiaceho systému som nasypal niečo na utesnenie chladiča a radiatora, tak už sa mi to nehmlí, už to aj lepšie chytá. dakujem za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.