Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se jen ujisti, občas mi slabě svítí kontrolka baterky, vetšinou při vyšších otáčkách zhasne, bude to altík nebo snad něco horšího?? Díky a pěkný Vánoce:papa

Odesláno

Napnutí klíňáku, stav uhlíků, stav ložisek. Je to asi od jednoduššíko ke složitějšímu. Pak jsou další možnosti, ale to příště. Taky zkus změřit napětí na baterce při volnoběhu.

Odesláno

Řemen jsem kontroloval, ten je o.k. Uhlíky, ložiska?? To je spíš na servis, na to si netroufám..prvně nechám změřit baterku a podle toho začnu řešit dál...díky za radu!

Odesláno

Mluvím o napětí na baterce při volnoběhu. Uhlíky zvládneš, je to na modulu regulátoru na altiku na dvou šroubech. Jinak souvisej s tím kroužky v altiku, který by se kontrolovaly, případně nechaly stočit kdyby se dělala ložiska, nebo diody. Kdyby se šlo dovnitř altiku kvůli čemukoli, třeba kvůli diodám, tak bych nechal ty kroužky líznout a ložiska vyměnil automaticky.

[upravil dne 24.12.2008 Edison]

Odesláno

Ajo vlastně, to už jsem na čemsi měnil, to zvládnu!! Koupím uhlíky a pokud to nepomůže budu postupovat podle Edisona. Snad to bude uhlíkama a do altíku se vůbec nebude muset....bylo to nejlepší!! Dám vědět jak jsem dopadl!! Dík za rady!!

Odesláno

Zkontroluj to dřív, než je koupíš. :-) Jinak na feldě mi sjetý uhliky měnili i s regulátorem. Ještě jedno upzornění... pozor, abys šrouby neutrhl, takže při zpětné montáži je namaž.

Odesláno

Ted jsem na to byl koukat a je tam nějakej deklík zezadu na tom altíku a vůbec to nevypadá tak jak na té fotce co jste sem dali, navíc je tam u té 806ky úplně hroznej přístup...

Odesláno
Původně zaslal: Peťas

Ted jsem na to byl koukat a je tam nějakej deklík zezadu na tom altíku a vůbec to nevypadá tak jak na té fotce co jste sem dali, navíc je tam u té 806ky úplně hroznej přístup...

foto nenií z Peugeota je to iba pre predstavu do čoho ideš:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...