Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit, vždy když nastartuju auto a je pod nulou a níž tak se po rozjetí rožne kontrolka ESP a počítač napíše ,že nejde ESP a ASR. Po krátké jízdě znovu nastartuju a většinou už se to nerožne. Někdy pomůže prohrábnout kola.Neví ani kde je to čidlo asi někde u kola?Peugeot 307 sw r.v. 2002

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Zkus vyměnit čidlo na brzdovým pedalu.Taky se mi rozsvěcovalo ESP.

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Nevím co stojí typl bych tak 2500.- Pc pak nemusí být. Bral jsem to z jiného auta.

Odesláno

čidlo pod pedálem stojí do 500 kč, mě to dnes při -1 C udělalo taky , dolil jsem trochu brzd. kapaliny a je zatím klid. Dělá to i u 307. Hladina byla přesně u snímače.

Když se spinač pod pedálem mění , je lepší to smazat, ale není to podmínka. Jestli je to OK, se zjistí tempomatem, ten to se závadou , nebo vadným spinačem nepustí.

[upravil dne 27.12.2008 Milhaus65]

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

čidlo pod pedálem stojí do 500 kč, mě to dnes při -1 C udělalo taky , dolil jsem trochu brzd. kapaliny a je zatím klid. Dělá to i u 307. Hladina byla přesně u snímače.

Když se spinač pod pedálem mění , je lepší to smazat, ale není to podmínka. Jestli je to OK, se zjistí tempomatem, ten to se závadou , nebo vadným spinačem nepustí.

[upravil dne 27.12.2008 Milhaus65]

Jeden :xvul .

Měl jsem stejnou závadu. Špatné spínače nad pedálem způsobili odpojení tempomatu a částečnou nefunkčnost brzdových světel (jinak auto naprosto funkční). Sám jsem oba pročistil, ale zůstal záznam v řídící jednotce a tak tempomat nešel dál. Navštívil jsem zde mnohokrát zmiňované a doporučované elektrikáře. Po cca. 8mi dnech !!práce a neustálého urgování jsem si šel pro účet 4800 KČ :bacha. Neuvěřitelné. Začali na mě zkoušet pastičky typu: Je tam několik spínačů nad pedálem a jeden je skoro u budíků (nepomohlo ani mé tvrzení, že jsem to měl rozbrané a jsou tam jasně 2, jeden bílý a druhý červený), celé jsme to museli rozebrat :grr:grr Větší lež jsem ještě neslyšel. Další bylo 5 hodin práce s diagnostikou :blicismajlik. Jedno vymazání erroru z řídící jednotky. Takže lidi, moc jsem se poučil. Do servisu dávat auto jedině s rozvahou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...