martas1 Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Potřeboval bych poradit, vždy když nastartuju auto a je pod nulou a níž tak se po rozjetí rožne kontrolka ESP a počítač napíše ,že nejde ESP a ASR. Po krátké jízdě znovu nastartuju a většinou už se to nerožne. Někdy pomůže prohrábnout kola.Neví ani kde je to čidlo asi někde u kola?Peugeot 307 sw r.v. 2002 Citovat
Demo Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 a co abs, jede kdyz sviti kontrolka ESP? Citovat
martas1 Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 No ABS asi funguje zadnou chybu to nepíše Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Zkus vyměnit čidlo na brzdovým pedalu.Taky se mi rozsvěcovalo ESP. Citovat
martas1 Odesláno 27. prosinec 2008 Autor Odesláno 27. prosinec 2008 kolik to asi stojí a musím pak na počítač? Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Nevím co stojí typl bych tak 2500.- Pc pak nemusí být. Bral jsem to z jiného auta. Citovat
Milhaus65 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 čidlo pod pedálem stojí do 500 kč, mě to dnes při -1 C udělalo taky , dolil jsem trochu brzd. kapaliny a je zatím klid. Dělá to i u 307. Hladina byla přesně u snímače. Když se spinač pod pedálem mění , je lepší to smazat, ale není to podmínka. Jestli je to OK, se zjistí tempomatem, ten to se závadou , nebo vadným spinačem nepustí. [upravil dne 27.12.2008 Milhaus65] Citovat
Milhaus65 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Dolití brzdovky nepomohlo, na PPS vadný spinač pod pedálem, cena 59 kč . Citovat
-=Michal=- Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: Milhaus65 čidlo pod pedálem stojí do 500 kč, mě to dnes při -1 C udělalo taky , dolil jsem trochu brzd. kapaliny a je zatím klid. Dělá to i u 307. Hladina byla přesně u snímače. Když se spinač pod pedálem mění , je lepší to smazat, ale není to podmínka. Jestli je to OK, se zjistí tempomatem, ten to se závadou , nebo vadným spinačem nepustí. [upravil dne 27.12.2008 Milhaus65] Jeden . Měl jsem stejnou závadu. Špatné spínače nad pedálem způsobili odpojení tempomatu a částečnou nefunkčnost brzdových světel (jinak auto naprosto funkční). Sám jsem oba pročistil, ale zůstal záznam v řídící jednotce a tak tempomat nešel dál. Navštívil jsem zde mnohokrát zmiňované a doporučované elektrikáře. Po cca. 8mi dnech !!práce a neustálého urgování jsem si šel pro účet 4800 KČ . Neuvěřitelné. Začali na mě zkoušet pastičky typu: Je tam několik spínačů nad pedálem a jeden je skoro u budíků (nepomohlo ani mé tvrzení, že jsem to měl rozbrané a jsou tam jasně 2, jeden bílý a druhý červený), celé jsme to museli rozebrat :grr Větší lež jsem ještě neslyšel. Další bylo 5 hodin práce s diagnostikou . Jedno vymazání erroru z řídící jednotky. Takže lidi, moc jsem se poučil. Do servisu dávat auto jedině s rozvahou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.