Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

N emáte někdo zkušenosti s příčníkama na hagusy SW? Když jsem na ně chtěl dát příčníky z předešlého Opela, tak mě na ně nešly, protože ty hagusy na SW jsou atypické a jinak široké. Asi nezbyde než koupit origoš od Pažouta, to bude ale zase ranec peněz.:bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj přidám ti svou zkušenost s příčníky na mého pažouta:)

Máš pravdu s tím, že hagusy jsou extrémě široké měl jsem s tímtaké problém jedny příčníky sem musel vracet a vyměnit na jiné které už pasují.

Koupil jsem nosiče HAKR HK s télkou tyčí 120 cm. Kupoval jsem je v červenci loňského roku na nosice.com

Tak koukni třeba tam budou a budeš je chtít.

Čus :mrk

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Příčníky jsem kupoval na model 2008 a sedí. Už jsem je otestoval s držáky na lyže-cesta Benešov Šp. Mlýn. Jen jsem si koupil ještě podložky pod držáky(180Kč) a dodrý.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Panove mam dotaz. Ma nekdo z vas na P207 SW pricniky, ktere se nemontuji na hagusy, ale primo na strechu do tech uchyceni na hagusy?

Dival jsem se po ruznych eshopech a narazil jsem na takoveto pricniky, ale je u nich psano jenom pouziti pro pug 207 3/5dveri a o SW ani zminka.

Neni mi jasne proc by to neslo pouzit i na SW, prodpokladam ze strecha u obou provedeni je stejna, teda ty uchycovaci otvory.

• O 8 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Dobrý den, reinkarnuji toto vlákno svým dotazem.

Rád bych si dovybavil vůz (P207SW) o střešní nosiče na hagusy. Mám možnost pořídit originální střešní nosiče na hagusy z 307 kombi, ale nevím zda tyto hagusy maji stejný profil.

Má někdo zkušenost, zda tyto nosiče mají stejnou hlavu? Podle www.nosice-stresni.cz mají obě varianty hlavy 0013, ale kdo ví...

Děkuji za odpověď.

[upravil dne 8/1/11 22:13 MrMich]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...