Dismay.zs Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 N emáte někdo zkušenosti s příčníkama na hagusy SW? Když jsem na ně chtěl dát příčníky z předešlého Opela, tak mě na ně nešly, protože ty hagusy na SW jsou atypické a jinak široké. Asi nezbyde než koupit origoš od Pažouta, to bude ale zase ranec peněz. Citovat
geos Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Ahoj přidám ti svou zkušenost s příčníky na mého pažouta:) Máš pravdu s tím, že hagusy jsou extrémě široké měl jsem s tímtaké problém jedny příčníky sem musel vracet a vyměnit na jiné které už pasují. Koupil jsem nosiče HAKR HK s télkou tyčí 120 cm. Kupoval jsem je v červenci loňského roku na nosice.com Tak koukni třeba tam budou a budeš je chtít. Čus Citovat
Dismay.zs Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 Kouknu se určitě dík. Já měl předtím nové z Opela a vůbec mě tam nšly, odřel bych si ty lyžiny. Co stály? Citovat
geos Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Myslím 1950 Kč ,ale teď asi už budou levnější Citovat
pulver Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Minulý týden jsem koupil příčníky Hakr HK, delka tyčí 120cm za 1950 Kč. www.nosice.com Sedí jako ulitý, žádný problém. Citovat
Dismay.zs Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Dík kouknu na tu stránku. Poslali ti je poštou jo? kolik stojí poštovné? Citovat
honza mik Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 prosim tě ty příčníky, jdou namontovat i na modelovou řadu 08 ty hagusy jsou takovy placaty a lehce skoseny Citovat
pulver Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Příčníky jsem kupoval na model 2008 a sedí. Už jsem je otestoval s držáky na lyže-cesta Benešov Šp. Mlýn. Jen jsem si koupil ještě podložky pod držáky(180Kč) a dodrý. Citovat
Dismay.zs Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 dík ..já mám model říjen 2OO8, takže to bude bez problémů. Citovat
colaczech Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Panove mam dotaz. Ma nekdo z vas na P207 SW pricniky, ktere se nemontuji na hagusy, ale primo na strechu do tech uchyceni na hagusy? Dival jsem se po ruznych eshopech a narazil jsem na takoveto pricniky, ale je u nich psano jenom pouziti pro pug 207 3/5dveri a o SW ani zminka. Neni mi jasne proc by to neslo pouzit i na SW, prodpokladam ze strecha u obou provedeni je stejna, teda ty uchycovaci otvory. Citovat
vašek1971 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Zdravím.Mám též stejný problém.Opravdu tady nikdo nemá skušenosti stím jak to vyřešit ,aniž bych si musel koupit hagusy? Citovat
Dismay.zs Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Já koupil hagusy tady a spokojenost. http://www.auto-samolepky.cz/product_info.php?products_id=10500 Citovat
MrMich Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Dobrý den, reinkarnuji toto vlákno svým dotazem. Rád bych si dovybavil vůz (P207SW) o střešní nosiče na hagusy. Mám možnost pořídit originální střešní nosiče na hagusy z 307 kombi, ale nevím zda tyto hagusy maji stejný profil. Má někdo zkušenost, zda tyto nosiče mají stejnou hlavu? Podle www.nosice-stresni.cz mají obě varianty hlavy 0013, ale kdo ví... Děkuji za odpověď. [upravil dne 8/1/11 22:13 MrMich] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.