Guest bostich Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Ahoj, zlobí mi kontrolka dobíjení.Při studeným motoru trvale svítí, když jedu svižnější jízdou anebo po městě,začně problikávát a zhasne. Baterka je nabitá, alternátor dobijí, řemen ok a konektory na baterce a atlíku taky.Nenapadá někoho, kde by ještě mohl být problém? Citovat
pastorek Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Závadu by som hľadal v alternátore na diódových mostíkoch. Premerať všetky diódy. Ak to bude v poriadku tak potom jedine prístrojovka. Ku kontrolke napíjania je pripojený odpor a ten by to mohol byť vadný. Zlý kontakt alebo také niečo. Citovat
MrVain Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 kratke uhlíky v alternatore:myslim stačí ich vymeniť za nové Citovat
Guest bostich Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: MrVain kratke uhlíky v alternatore:myslim stačí ich vymeniť za nové To by zase nedobíjel altík.Baterka má nějakych 12.7V a po nastartování cca 16V. Nevim.Zkusim tu palubovaku a když nic, tak se vrhnu na altík. Citovat
pastorek Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: bostich Původně zaslal: MrVain kratke uhlíky v alternatore:myslim stačí ich vymeniť za nové To by zase nedobíjel altík.Baterka má nějakych 12.7V a po nastartování cca 16V. Nevim.Zkusim tu palubovaku a když nic, tak se vrhnu na altík. Ak má po naštartovaní 16V tak vymeň regulátor. NESMIE nabíjať viac ako 14,5 V. To ti spôsobuje celý problém. Citovat
Guest bostich Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 eee, nevim, kde jsem ty čísla vzal...teď jsem to měřil a baterka má 12.38V a po startu 14.25V.Jinak palubku jsem rozebral, ale je ok.Nezbývá, než se podívat na ty uhlíky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.