jjjirkaaa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Ahoj chlapi,jaká je prosím cena vstřiků na 307 2.0hdi 66kw a je podstatný zda je tam systém bosch nebo siemens? Dík za info:papa Mám tam siemens, udajně horší variantu. Hledal jsem na netu kdo prodává a nic mi nevyjelo tak proto se ptám tady. Dejte mi prosím typ na servis vstřiků kolem Prahy. Díky:papa [upravil dne 17.12.2008 jjjirkaaa] Citovat
hnusoba Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: jjjirkaaa Ahoj chlapi,jaká je prosím cena vstřiků na 307 2.0hdi 66kw a je podstatný zda je tam systém bosch nebo siemens? Dík za info:papa Mám tam siemens, udajně horší variantu. Hledal jsem na netu kdo prodává a nic mi nevyjelo tak proto se ptám tady. Dejte mi prosím typ na servis vstřiků kolem Prahy. Díky:papa [upravil dne 17.12.2008 jjjirkaaa] Vstreky Bosch sú elektromagnetické, Siemens piezoelektrické...čiže sú úplne rozdielne.... Ostatné Ti už snáď poradí niekto z Prahy a okolia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.