Pišta Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Pežoťáci,dá se použít,nebo přizpůsobit ten plastový kryt pod motorem na 206ku i z jiného modelu Pežota? Motor mám zaflákaný i kapotu zespod. Musím tam něco přidělat. Kdyby se někomu doma válel,tak ho beru hned. Dík Citovat
pastorek Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Lubk0 pred nedávnom vyrábal ten spodný kryt na P306. Skús mu napísať U2U ako na to. Iste ti poradí. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Jo pastorek ma predbehol Ten kryt neni nic extra tezkiho vyrobit, na svatky kdyz budes mit volno bys to zmakl za chvili. Ja sem temu obetoval 3 dni, 1 den asi polhodinku, 2den asi 1-2 hodky a 3 den 1 hodinku A robil som to prvy krat v zivote. ONI s tohoto fora mi poslal rozmery, ale boli len take odhadove, ako na hrubo sa podla nich dalo ist, ale nakonec sem ti rozmery komplet prerobil Chce to jen zehnat nejakej plech, ja mam 1mm hruby. Zebral sem kartonovou velkou krabici od kamaradovho televizora, vlezl pod auto s kamaradem, tem mi to pridrzoval, a normalne sem si s noznickami a nozikom povystrihoval rozmerozmery krytu tak, ako som chcel, tj to mam podobne ako ONI, kryje my skoro celej motor az dozadu. Pozrel som si volne dierky na aute, a tam sem to pripasoval. V predu som to uchytil na 3 sroby ktore drzia spodny spojler, to je celkom lahke, vzadu som nasiel 4 volne diery na takom nosniku, tak som to uchytil tam. Plech sem vyrezal, natrel takou gumenou farbou, nechal vyschnout a na druhy den uz jen namontoval, trocha dopasoval a hotovo Citovat
Pišta Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 Děkuji za návod. Taky jsem o tom přemýšlel,že bych si ho z něčeho vyrobil,kdybych ho nesehnal. V prodejně za něj chtějí snad 1000-1200kč a to je pecka za kousek plastu. Tak zatím dík. Citovat
robozv Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 netrap sa s vyrobou ja som kupoval tu http://www.agauto.sk/cz/?isvyhl=1&znacka=171&model=295&sortiment=750 asi pred 2 mesiacmi na svoju 307ku a pasoval na mieru je to sice polstina /ked nabehnes na kamen noze byt po ňom/ ale v dnesnej dobe co by si chcel za tie peniaze Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 robozv, toz hento tam ani snad nepovazuju za kryt motoru S vyrobou se potrapi trocha, ale krije to komplet celej motorovej prostor od narazniku az nekde po prevodovku, zadne diry nic. A muze tam vletet cokoliv, kryt to vydrzi Nehovoriac o tom ze ma i ochranou funkci, viac jak ten plastovej. Ale je to vec nazoru, v kazdem pripade vyrobou bude mit scela jiny, lepsi, vetsi a odolnejsi kryt a pri troche snahi ho to vyjde menej, ako ten kryt co je na netu Citovat
oni Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 tady je to vlakno... zalezi na tobe co ti vic vyhovuje,pokud ti nevadi prace a chces to kvalitni,tak si sezen plecha udelej sam,ty plastovy hned rupnou! Citovat
MartinR Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Koupil jsem také plastový a těmi dírami se to v létě alespoň trošku chladí, protože si nemá smysl nalhávat, že se motor v teplém období prostě více nezahřívá (v koloně atd.) Citovat
Pišta Odesláno 17. prosinec 2008 Autor Odesláno 17. prosinec 2008 Pěkně to máte vyrobené. A já teď přemýšlím o výrobě,nebo koupit ten za těch 599kč. Každopádně moc děkuji. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: MartinR Koupil jsem také plastový a těmi dírami se to v létě alespoň trošku chladí, protože si nemá smysl nalhávat, že se motor v teplém období prostě více nezahřívá (v koloně atd.) Jo tak to nema, ale taky si nema zmysel nalhavat, ze zespodu to primarne chladi. Chladi to predny napor vzduchu, a temu kryt pod motorem uplne jedno. Inac, kdyby sem chtel diry, tak si je tam prosto udelam A tak ci tak to vydrzi mnohem vic nez ten plastak - kde ti diry musej bejt ... Citovat
oni Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 no od te doby co mam kdyt a ze mi konci az za napravnici a ze spoda neni jedina dira k motoru,tak jsem zadny zvyseny teploty nepostrehl,takze si myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.