Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pežoťáci,dá se použít,nebo přizpůsobit ten plastový kryt pod motorem na 206ku i z jiného modelu Pežota? Motor mám zaflákaný i kapotu zespod. Musím tam něco přidělat. Kdyby se někomu doma válel,tak ho beru hned. Dík

Odesláno

Jo pastorek ma predbehol :)

Ten kryt neni nic extra tezkiho vyrobit, na svatky kdyz budes mit volno bys to zmakl za chvili.

Ja sem temu obetoval 3 dni, 1 den asi polhodinku, 2den asi 1-2 hodky a 3 den 1 hodinku :)

A robil som to prvy krat v zivote.

ONI s tohoto fora mi poslal rozmery, ale boli len take odhadove, ako na hrubo sa podla nich dalo ist, ale nakonec sem ti rozmery komplet prerobil :)

Chce to jen zehnat nejakej plech, ja mam 1mm hruby.

Zebral sem kartonovou velkou krabici od kamaradovho televizora, vlezl pod auto s kamaradem, tem mi to pridrzoval, a normalne sem si s noznickami a nozikom povystrihoval rozmerozmery krytu tak, ako som chcel, tj to mam podobne ako ONI, kryje my skoro celej motor az dozadu.

Pozrel som si volne dierky na aute, a tam sem to pripasoval.

V predu som to uchytil na 3 sroby ktore drzia spodny spojler, to je celkom lahke, vzadu som nasiel 4 volne diery na takom nosniku, tak som to uchytil tam.

Plech sem vyrezal, natrel takou gumenou farbou, nechal vyschnout a na druhy den uz jen namontoval, trocha dopasoval a hotovo :)

Odesláno

Děkuji za návod. Taky jsem o tom přemýšlel,že bych si ho z něčeho vyrobil,kdybych ho nesehnal. V prodejně za něj chtějí snad 1000-1200kč a to je pecka za kousek plastu. Tak zatím dík.

Odesláno

robozv, toz hento tam ani snad nepovazuju za kryt motoru :)

S vyrobou se potrapi trocha, ale krije to komplet celej motorovej prostor od narazniku az nekde po prevodovku, zadne diry nic. A muze tam vletet cokoliv, kryt to vydrzi :)

Nehovoriac o tom ze ma i ochranou funkci, viac jak ten plastovej.

Ale je to vec nazoru, v kazdem pripade vyrobou bude mit scela jiny, lepsi, vetsi a odolnejsi kryt a pri troche snahi ho to vyjde menej, ako ten kryt co je na netu :)

Odesláno
tady je to vlakno... zalezi na tobe co ti vic vyhovuje,pokud ti nevadi prace a chces to kvalitni,tak si sezen plecha udelej sam,ty plastovy hned rupnou!
Odesláno

Koupil jsem také plastový a těmi dírami se to v létě alespoň trošku chladí, protože si nemá smysl nalhávat, že se motor v teplém období prostě více nezahřívá (v koloně atd.)

Odesláno
Původně zaslal: MartinR

Koupil jsem také plastový a těmi dírami se to v létě alespoň trošku chladí, protože si nemá smysl nalhávat, že se motor v teplém období prostě více nezahřívá (v koloně atd.)

Jo tak to nema, ale taky si nema zmysel nalhavat, ze zespodu to primarne chladi. Chladi to predny napor vzduchu, a temu kryt pod motorem uplne jedno.

Inac, kdyby sem chtel diry, tak si je tam prosto udelam :) A tak ci tak to vydrzi mnohem vic nez ten plastak - kde ti diry musej bejt ...

Odesláno

no od te doby co mam kdyt a ze mi konci az za napravnici a ze spoda neni jedina dira k motoru,tak jsem zadny zvyseny teploty nepostrehl,takze si myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...