Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Edison

Je to vlastně jednoduchý... Odmontovat světlomet, sundat přední sklo, vyndat stínítko žárovky v klopenym světle, namontovat čočku, namonovat přední sklo, namontovat světlomet do auta, zapojit, seřídit. :-) Všechno jsem zatím našel na netu a jeden světlomet mám v autě rozebranej na pokusy, abych zjistil, jestli a jak to půjde. :-) Jinak mám ještě objednaný HB4/3000K do mlhovek. Halogen v mlhách ři xenonech v hlavních je dost k ničemu.

Na zas tak jednoduchý to není. Potřebuješ celý projektor, tzn. čočku i s parabolkou a clonou, takže nejspíš budeš muset řezat do původního reflektoru, aby se ti to tam podařilo dostat. Tavné lepidlo pak při takové operaci teče proudem. :)

Promiň, ale když chceš k něčemu něco napsat, tak se aspoň koukni k čemu to píšeš. ;-) K tomu, na co čekám nepotřebuju nic řezat, čočka je samozřejmě i s parabolou a clonkou a to v jednom kompaktním provedení s montáží do díry po původní žárovce. Tato konverze je opět vratná (i když ne tak jednoduše, jako v případě pouhé výměny žárovky za výbojku. Dyžtak tady ještě jeden link: http://img00.madeinchina.com/sellingLeads/973/153/9973153.bak.jpg .

Tak tohle mně taky zajímá,taky bych rád do světel ( potkávaček ) dal čočku,ale jak jí tam připevnit ?? Až to budeš mít dej vědět,mám old model a nevím jak by to tam šlo,díky za info , jo a dá se tahlečočka někde koupit ?? když tu je obrázek..... ,díkes za info

Odesláno

takže je vše tak nějak schováno,a na technické nebyl problém,ani se světlama ( nastavení,seřízení ) akorát mi trošku výše svítila mlhovka na jedné straně,protože jsem měnil žárovku páč praskla jinak pohoda jazz

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...