Burisek Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Edison Je to vlastně jednoduchý... Odmontovat světlomet, sundat přední sklo, vyndat stínítko žárovky v klopenym světle, namontovat čočku, namonovat přední sklo, namontovat světlomet do auta, zapojit, seřídit. :-) Všechno jsem zatím našel na netu a jeden světlomet mám v autě rozebranej na pokusy, abych zjistil, jestli a jak to půjde. :-) Jinak mám ještě objednaný HB4/3000K do mlhovek. Halogen v mlhách ři xenonech v hlavních je dost k ničemu. Na zas tak jednoduchý to není. Potřebuješ celý projektor, tzn. čočku i s parabolkou a clonou, takže nejspíš budeš muset řezat do původního reflektoru, aby se ti to tam podařilo dostat. Tavné lepidlo pak při takové operaci teče proudem. Promiň, ale když chceš k něčemu něco napsat, tak se aspoň koukni k čemu to píšeš. ;-) K tomu, na co čekám nepotřebuju nic řezat, čočka je samozřejmě i s parabolou a clonkou a to v jednom kompaktním provedení s montáží do díry po původní žárovce. Tato konverze je opět vratná (i když ne tak jednoduše, jako v případě pouhé výměny žárovky za výbojku. Dyžtak tady ještě jeden link: http://img00.madeinchina.com/sellingLeads/973/153/9973153.bak.jpg . Tak tohle mně taky zajímá,taky bych rád do světel ( potkávaček ) dal čočku,ale jak jí tam připevnit ?? Až to budeš mít dej vědět,mám old model a nevím jak by to tam šlo,díky za info , jo a dá se tahlečočka někde koupit ?? když tu je obrázek..... ,díkes za info Citovat
Burisek Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 no a umístění.... balast 01 je přimontovanej z boku k plastové bedýnce na baterku..... [upravil dne 17/12/08 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 a balast 02 je strčenej v plastový přihrádce pro pc [upravil dne 17/12/08 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 takže je vše tak nějak schováno,a na technické nebyl problém,ani se světlama ( nastavení,seřízení ) akorát mi trošku výše svítila mlhovka na jedné straně,protože jsem měnil žárovku páč praskla jinak pohoda jazz Citovat
paul jane Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Takze se take hlasim k lidem co maji HID sady. Dnaska namontovana takze parada Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Tak ať slouží a nedělají žádné problémy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.