KoudaK Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Potřebuji nákresy nebo i nejlépe technické výkresy (bokorys,půdorys) tohoto vozu... takže kdo něco máte v nějaké elektronické podobě tak mi to prosím pošlete na mail nebo to šoupněte sem... Díky.. Můj mail je : koudaczek@seznam.cz Citovat
kobra Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Ahoj Kouďáčku. Mám doma 2 kabriolety , bylo by dobrý, kdybys vzal stojan, papíry, vodovky ,tempery a dojel. Budeš je moct v bokorysu umělecky vyvést. I vícekráte. Technický výkresy Ti nikdo neposkytne a než mít výkres ,je lepší mít CABRO Citovat
KoudaK Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 To kobra: dík za tip.. :-) Citovat
Marcel505 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: KoudaK Potřebuji nákresy nebo i nejlépe technické výkresy (bokorys,půdorys) tohoto vozu... takže kdo něco máte v nějaké elektronické podobě tak mi to prosím pošlete na mail nebo to šoupněte sem... Díky.. Můj mail je : koudaczek@seznam.cz To potřebuješ na svatební oznámení? Citovat
Hroche Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 tohle by ti mohlo pomoct http://www.peugeot205club.org/?reloaded&action=tisk&subaction=tisk205cti Citovat
kobra Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Moment a kterou pak si KOUDAK nakonec bere? x0x 2,0i - tu mi ještě nepředstavil Citovat
KoudaK Odesláno 13. prosinec 2008 Autor Odesláno 13. prosinec 2008 Původně zaslal: Hroche tohle by ti mohlo pomoct http://www.peugeot205club.org/?reloaded&action=tisk&subaction=tisk205cti Díky moc!! Přesně tohle jsem potřeboval a konkrétně poslední list... Citovat
KoudaK Odesláno 13. prosinec 2008 Autor Odesláno 13. prosinec 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK Potřebuji nákresy nebo i nejlépe technické výkresy (bokorys,půdorys) tohoto vozu... takže kdo něco máte v nějaké elektronické podobě tak mi to prosím pošlete na mail nebo to šoupněte sem... Díky.. Můj mail je : koudaczek@seznam.cz To potřebuješ na svatební oznámení? Nemaluj čerta na zedˇ. Citovat
KoudaK Odesláno 13. prosinec 2008 Autor Odesláno 13. prosinec 2008 Původně zaslal: kobra Moment a kterou pak si KOUDAK nakonec bere? x0x 2,0i - tu mi ještě nepředstavil To je ve hvězdách jak to všechno dopadne... Citovat
Marcel505 Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK Potřebuji nákresy nebo i nejlépe technické výkresy (bokorys,půdorys) tohoto vozu... takže kdo něco máte v nějaké elektronické podobě tak mi to prosím pošlete na mail nebo to šoupněte sem... Díky.. Můj mail je : koudaczek@seznam.cz To potřebuješ na svatební oznámení? Nemaluj čerta na zedˇ. O registrovaném partnerství jsem nemluvil, spíš maluju na zeď čertici. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.