Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,zvažuji že bych si dal na mého pažouta zadní křídlo.Ceny s homologací se pohybují okolo dvou litrů bez laku.Nevíte kde by se dalo pořídit levněji?

Odesláno

No řekl bych že pokud chceš křídlo s homologací tak asi lacinější neseženeš. Ale nevim jak jinde, ale u nás na Liberecku jsem nezažil policajta co by zkoumal homologace na křídlech. Myslím tím křídla inteligentních rozměrů.

Odesláno

Žádnej extrém nechci,jen takový decentní křidýlko.Ten zadek je strašně prázdnej.

Ještě se chci zeptat na znak peugeota v zadu nad otvíráním kufru.Máte ho tam jen nalepený nebo je to součást otvírání?

Případně prosím o nějaký odkaz na stránky kde by se dal ten znak objednat.

Odesláno

Co se týče toho znaku tak sedan starý model ho vzadu vůbec nemá, nový model ho má jako integrální součást zavírání (myslím, že by to šlo nabastlit i na starý model). Jinak asi nejlepčí navštívit vrakáč a nalepit tam nějaký znak z jiného modelu - fantazii se meze nekladou.

A to křídlo jsem taky neviděl lacinější než cca 1700,-. Taky o něčem uvažujem, ale zrovna tohle je v seznamu skoro až na konci ...

Odesláno

Gliwice, Gliwice.. nenapadli tam nemecti soudruzi maskovani za polske soudruhy 1.9.1939 nejaky vysilac s nemeckymi soudruhy? Nebo, jak to vubec bylo ? :P

Myslim, ze kridlo za dvojku jde ;)

Odesláno

Párkrát jsem byl na tom Smíchově ale nic moc.Je to spíš takový vetešnictvý než aby si tam koupil něco pořádnýho.A nedávno(asi tak před měsícem)jsem slyšel že už je to zase přestěhovaný bo zrušený,ale kam to nevim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...