Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Špatného na tom samozřejmě není nic, ale je potřeba se zamyslet na prapůvodem takovéhoto chování, resp. rozebrat moment inicializace takovéhoto faktu :D Zrovna se učím UML diagramy, tak vám to nakreslim :D

Kdo tomu rozumí, tak se u toho možná zasměje, já to beru jako rozplýlení a učební pomůcku zároveň :D

[upravil dne 27.5.09 kujon106]

post-0-14109607231266_thumb.jpg

Odesláno

Kujone ty jsi teda :grr:D

jinak Petro ten popcorn nemá příchut - jen 2 pytle cca 300 litrů je slaného a ten se papká - i když oni ty blázni žerou všechno i to co lítá chovají se naprosto praštěně:)

Odesláno

ty vole vy si tady kalite a ja musim makat jak barevny na zahradce:-Dzivim se jako zahradnik:-D

ale dam si fotku aspon na prochazce se slecnou:).....

hele kubo...kdyby ses zas nekdy chtel zbavit 106:Dtak mne napis..uz predtim sem ji chtel koupit,ale tys nejak neodpovedel,tak mam 206..ale sry ze vam sem lezu do tematu:)ale me to nedá.......moje zahradnicke sklony me nuti do vsecho stourat jak do hliny:-D

post-0-14109607236979_thumb.jpg

Odesláno

hihi, jen sem chtela podekovat za roztomile pobaveni hned po ranu :) taky bych se mela ucit.........

jo a kujonku, zrovna sem vcera opravovala jednu bklarku o databazich, takze sem uplne rozjeta na takovyhle blbiny :D

a moudo na zaver: jit s nekym na panaka muze mit tolik duvodu z obou stran, ze v tom muze byt cokoli a taky nic ;)jo, otec fura hadr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...