Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jojo je to ocas letadla presneji¨sme u vertikalniho stabilizatoru:) a chystame se nasazovan nabeznou hranu vertikalu. Jinak tim steteckem sem tam patlal takovej antikorozni ochranej prvek:D. Jinak v tech mundurech je desnej hic:bacha:bacha

AKA: ja se nikdy netvarim ze pracuju, ja pracuju vetsinou doopravdu:)

Odesláno

To já mám v kanclu klimatizaci, takže pohoda:roker, ale zas nemůžu mít takovýhle akční fotky se štětečkem:P

Našla jsem taky fotku z práce, je to první fotka po zakoupení foťáku, tuším únor 2008. Jen upozorňuju, že tu většinou není takovej bordel a ač to nevypadá tak malíček na levé ruce mám celej, jen na fotce je nějakej divnej:myslim

[upravil dne 26/5/09 Petra XSI]

post-0-14109607200875_thumb.jpg

Odesláno

nas hangar videl klimatizaci asi tak ze 100 km:D a kdyz jevenku takhle tak my tam mame kome 30-40 stupnu. A delat v tom je teda fakt parada. I kdyz bejt celej den pod klimou no nevim.

BTW: Co se ti nelibi na mem stetecku?

Odesláno

Já jí nemám zaplou celej den, dopoledne je tu chládek, takže normálně větrám, ale odpo je to tu jak ve skleníku.

Nic proti štětečku nemám, naopak já Ti ho závidím. Někdy bych to sezení u PC vyměnila za nějakou manuální práci.......:myslim

Odesláno

no jo je fakt ze celej den bejt pod klimou je docela o zdravi....

Ja bych tuhle praci nevymenil za zadnou kancelarskou to by mi asi vlezlo na mozek a zesilel bych. A pak si vÿrval vsechny vlasy na hlave... Bejt v kancelari je pro me utrpeni....

Odesláno

Vojto, mám rodinku s ekonom-administrativním zaměřením, takže jsem vlastně předurčena tohle dělat.........ze začátku mě to fakt bavilo, jsem za tuhle práci vděčná, kort v týhle době, ale po deseti letech už mám taky někdy ponorku......:roll

No nenazvala bych to makání, protože máme zahrádku vážně malou, ale jinak to máme Kubo stejný......baví mě bejt venku sekat, hrabat trávu, máme tam i malý jezírko se třema rybičkama, jahody už zrajou, máta na mojito, lehátka, grilování .......jsem se úplně zasnila:mad:

Kubo ty zraješ jako víno, na tý fotce jsi nepředstavitelný ucho:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Vojto, mám rodinku s ekonom-administrativním zaměřením, takže jsem vlastně předurčena tohle dělat.........ze začátku mě to fakt bavilo, jsem za tuhle práci vděčná, kort v týhle době, ale po deseti letech už mám taky někdy ponorku......:roll

No nenazvala bych to makání, protože máme zahrádku vážně malou, ale jinak to máme Kubo stejný......baví mě bejt venku sekat, hrabat trávu, máme tam i malý jezírko se třema rybičkama, jahody už zrajou, máta na mojito, lehátka, grilování .......jsem se úplně zasnila:mad:

Kubo ty zraješ jako víno, na tý fotce jsi nepředstavitelný ucho:D:D

taky mě to zarazilo - koukal jsem na to a je to 2001 takže to je kapku déle:)))

Ukážu pak tady fotky zahrádky taky máme jezírko a rybičky a aj umělej potůček:)

Odesláno

No tak to pak jo no.. Jako ja se k vam pridam taky mame zahradu a to docela dost velkou. Sice nemame jezirko ani umelej potucek ale za to mame slepice, kraliky, psa, 7 kocek . Takze se opravdu nenudim kdyz se dostanu z prahy dom. Jina mame 24 keriku jahod :D:D:D:D. Jako sekani a hrabani travy je ta nejvic vec pro odreagovani:). A stim lehatkem na slunicku je to dobry:D ale musis se po case otocit. Jinak dopadnes jako ja:D Vloni 2 hodiny na slunicku:D byl sem rudej jak rak:D ale jen zepredu:D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

No tak to pak jo no.. Jako ja se k vam pridam taky mame zahradu a to docela dost velkou. Sice nemame jezirko ani umelej potucek ale za to mame slepice, kraliky, psa, 7 kocek . Takze se opravdu nenudim kdyz se dostanu z prahy dom. Jina mame 24 keriku jahod :D:D:D:D. Jako sekani a hrabani travy je ta nejvic vec pro odreagovani:). A stim lehatkem na slunicku je to dobry:D ale musis se po case otocit. Jinak dopadnes jako ja:D Vloni 2 hodiny na slunicku:D byl sem rudej jak rak:D ale jen zepredu:D

7 koček?:o tak to je už moc:) a kdy pak už budou jahody že bych se přijel podívat na návštěvu ty raku:)

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

taky mě to zarazilo - koukal jsem na to a je to 2001 takže to je kapku déle:)))

Ukážu pak tady fotky zahrádky taky máme jezírko a rybičky a aj umělej potůček:)

Ale figuru máš pořád stejně vyrýsovanou to zas klobouk dolů, a neříkej mi že je to prací na zahrádce ;)

Já mám fotky když Bobo to jezírko kutal a pak už asi žádný:myslim....hele a nesprdnou nás tady ostatní, že si tu kecáme o zahradničení a že už nám tu chybí jen Přemek:aut

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

My tam máme kočky akorát toulavý a Matěj je nemá rád..........příjde mi, že nechápe co je to za rychlý zvíře, chce je prozkoumat a ony zdrhaj:D

Jinak ostatní zvířenu mám u babičky s dědou v Praze 10, bydlela jsem tam do svých dvanácti. V létě jsme byli pořád venku, to mě bavilo......... jen teda zabíječky mi nepřirostli k srdci, maso mi nevadí, ale ta krev na prdelačku, vnitřnosti atd.....:blicismajlik

Vojto a co takhle se namazat..........krémem na opalování:aut

Odesláno

Ale figuru máš pořád stejně vyrýsovanou to zas klobouk dolů, a neříkej mi že je to prací na zahrádce ;)

Já mám fotky když Bobo to jezírko kutal a pak už asi žádný:myslim....hele a nesprdnou nás tady ostatní, že si tu kecáme o zahradničení a že už nám tu chybí jen Přemek:aut

:D:D:D:D určitě ne:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...