agresssor Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Mě je to taky líto, ale co se dá dělat. Prostě byl někdo rychlejší. Už teď jsem zvědavá..... Jooo jinak jeste vim o cloveku kterej bude mit tak do 14 dnu na prodej jednu cernou s16, ale je v mirnym tuningu. Jen tak co mi nastinil, sou tam EE, brembo brzdy, zavareny kliky +dalka s odskokama prej duplex ale tim si nejsem jistej, a a kola . Jinak cenovka co rikal ze nejvyssi strop je 100 tisic..... Ale rikal ze este uvid. Fota budu mit taky nejak tak do 14 dnu Citovat
agresssor Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka to blizzard: tak inzerát je pryč. Předpokládám tedy, že i auto je pryč. Ale i tak díky moc za ochotu.... ajaj to je mi lito... Ale vim o jedny s16ce v nemecku. je podobna ty kujonovy. hodim ti sem link Tak uz je pryc:( Citovat
Petra XSI Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Mě je to taky líto, ale co se dá dělat. Prostě byl někdo rychlejší. Už teď jsem zvědavá..... A co Lentilka, ten měl ještě nějakýho kámoše s autíčkem v zásobě Citovat
KeiTynka Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Mě je to taky líto, ale co se dá dělat. Prostě byl někdo rychlejší. Už teď jsem zvědavá..... Jooo jinak jeste vim o cloveku kterej bude mit tak do 14 dnu na prodej jednu cernou s16, ale je v mirnym tuningu. Jen tak co mi nastinil, sou tam EE, brembo brzdy, zavareny kliky +dalka s odskokama prej duplex ale tim si nejsem jistej, a a kola . Jinak cenovka co rikal ze nejvyssi strop je 100 tisic..... Ale rikal ze este uvid. Fota budu mit taky nejak tak do 14 dnu A nevíš náhodou co je to za rok? Až budeš mít nějaký bližší info, tak si na mě, prosím vzpomeň. Já budu mít koruny kolem začátku února. Citovat
kujon106 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 To je mi líto že už je pryč Ale neklesej na mysli - já ti svou hledal taky hodně dlouho. V zimě je to s nima takový darebný, ale na jaře a v létě se jich vyrojilo hafo Nicméně sem si jist že i teď se nějaká najde... Citovat
kujon106 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 http://peugeot-106.autobazar.eu/16-gti-id690135.html http://peugeot-106.autobazar.eu/16-gti-id822755.html http://peugeot-106.autobazar.eu/16-gti-id762230.html (tady by si musela překousnout naprosto šílenej interier) http://peugeot-106.autobazar.eu/16-gti-id807156.html http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bfwdqfet4zka http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bfwfqebnuwrb (tato nevypadá vůbec špatně) http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bfviocalxwth (plná výbava + kůže/alcantara - jako mám já :-) ) Citovat
agresssor Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Mě je to taky líto, ale co se dá dělat. Prostě byl někdo rychlejší. Už teď jsem zvědavá..... Jooo jinak jeste vim o cloveku kterej bude mit tak do 14 dnu na prodej jednu cernou s16, ale je v mirnym tuningu. Jen tak co mi nastinil, sou tam EE, brembo brzdy, zavareny kliky +dalka s odskokama prej duplex ale tim si nejsem jistej, a a kola . Jinak cenovka co rikal ze nejvyssi strop je 100 tisic..... Ale rikal ze este uvid. Fota budu mit taky nejak tak do 14 dnu A nevíš náhodou co je to za rok? Až budeš mít nějaký bližší info, tak si na mě, prosím vzpomeň. Já budu mít koruny kolem začátku února. 5/2000 Citovat
agresssor Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Mě je to taky líto, ale co se dá dělat. Prostě byl někdo rychlejší. Už teď jsem zvědavá..... Jooo jinak jeste vim o cloveku kterej bude mit tak do 14 dnu na prodej jednu cernou s16, ale je v mirnym tuningu. Jen tak co mi nastinil, sou tam EE, brembo brzdy, zavareny kliky +dalka s odskokama prej duplex ale tim si nejsem jistej, a a kola . Jinak cenovka co rikal ze nejvyssi strop je 100 tisic..... Ale rikal ze este uvid. Fota budu mit taky nejak tak do 14 dnu A nevíš náhodou co je to za rok? Až budeš mít nějaký bližší info, tak si na mě, prosím vzpomeň. Já budu mít koruny kolem začátku února. Jinak rikal ze mi da vedet hned jak to bude k dispozici;) Citovat
KeiTynka Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 to agressor: Tak to jsem ještě zvědavější, ten rok výroby by odpovídal mojí představě. Chtěla jsem totiž něco trošku novějšího než mám teď. to kujon: Zatím na mysli neklesám, protože korunky stejně ještě nemám. Ale už se to blíží. Věřím tomu, že se nějaká najde a bude přesně pro mě. Z těch, co jsi posílal by se mi nejvíc líbíla ta poslední. Uvidíme, jaká se nakonec u mě usídlí. Citovat
agresssor Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 To keity: Tak sem s nim rano mluvil a fotky bych mel mit snad ke konci tydne:) Citovat
KeiTynka Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: agresssor To keity: Tak sem s nim rano mluvil a fotky bych mel mit snad ke konci tydne:) Paráda! [upravil dne 26.1.2009 KeiTynka] Citovat
agresssor Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: agresssor To keity: Tak sem s nim rano mluvil a fotky bych mel mit snad ke konci tydne:) Paráda! [upravil dne 26.1.2009 KeiTynka] Cece sam sem na ni yvedavej:), hel a ty si pracujici bo studujici:) a pokud co delas? Citovat
KeiTynka Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: agresssor To keity: Tak sem s nim rano mluvil a fotky bych mel mit snad ke konci tydne:) Paráda! [upravil dne 26.1.2009 KeiTynka] Cece sam sem na ni yvedavej:), hel a ty si pracujici bo studujici:) a pokud co delas? Takže to bude takový překvápko pro oba, ale ty ji uvidíš první. Jsem pracující, zaměstnává mě Siemens...prozatím... ty? Citovat
agresssor Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Původně zaslal: agresssor To keity: Tak sem s nim rano mluvil a fotky bych mel mit snad ke konci tydne:) Paráda! [upravil dne 26.1.2009 KeiTynka] Cece sam sem na ni yvedavej:), hel a ty si pracujici bo studujici:) a pokud co delas? Takže to bude takový překvápko pro oba, ale ty ji uvidíš první. Jsem pracující, zaměstnává mě Siemens...prozatím... ty? Tak ja sem videl jedno foto v telefonu:) zepredu:) a s tema andelskejma ockama:) no parada:). Me zamestanava CSA . Jakto myslis zatim?? chces menit?.) Citovat
kujon106 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Do tématu \"fotky nás samotných\" to musim dát taky Tak tole sem já Citovat
Peti Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Tak tohle jsem já PETI a moje přítelkyně alias WERKA89 Tak tohle jsme celý mi:D:D Teda MY:aut [upravil dne 26/1/09 Peti] Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Peti Tak tohle jsme celý mi:D:D A konec. :D:D:D:D Jestli se budete přebíjet takovýma fotkama, tak sem přestanu chodit. Bych z toho mohl dostat nějakej záchvat. Citovat
jakub106GTI Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 konečně je tu to co sem patří parádní fotky dost jsem se zasmál:)))) Citovat
agresssor Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: jakub106GTI konečně je tu to co sem patří parádní fotky dost jsem se zasmál:)))) Tak s tim teda jedine souhlasim :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Werka89 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Lidi by měli ukázat své pravé já ...nám se s Petím evidentně zadařilo ...přeji příjemnou zábavu ...prostě nejsme zcela normální Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.