KeiTynka Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Nepoznala??? Vždyť to je jasnej Kujon! :D Citovat
MatrixArwen Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 KeiTynka: To by ani žralokem nemuselo být, stačil by pes:D:D:D Citovat
kujon106 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Taky si myslim že sem si tam docela podobnej Jinak teda holky, kamže mě to měl kousknout ten žralokopes? Citovat
kujon106 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Jo a Péťo, kdybys měla profil na obličejoknížce, tak bys mohla vidět další moje (naše) sveřepé fotokreace Citovat
KeiTynka Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 No podle tvého výrazu, do nějakého vysoce citlivého místa. Citovat
kujon106 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Do hodně ciltivýho místa? Tak to jedině že by se mi zakous do auta To bych ho pak taky asi zakous Citovat
Petra XSI Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Původně zaslal: KeiTynka Nepoznala??? Vždyť to je jasnej Kujon! :D Když já ho takhle nahatýho ještě nikdy neviděla:mad: Kujonku, vždyť víš jak já to s tím facebookem mám, já ho k životu nějak nepotřebuju, i když......ještě mě chvíli lákej takovejma fotka a možná se i regnu Citovat
KeiTynka Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 To se dalo čekat.... takováhle kujonská odpověď. :D Já spíš měla na mysli nějaké místo na těle, kde to při zásahu bolí.... Citovat
Petra XSI Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Ještě, že takovýhle místo na těle nemám:D Citovat
kujon106 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Já sem si taky řikal - obličejoknížka, pche, na co... No a pak sem změnil názor. Minimálně je to vcelku dosti powerfull komunikační prostředek Takže mam holky uploadovat víc \"nahatejch\" fotek, jo? No uvidíme co na to řekne přítelkyně Jinak teda kdyby to někoho zajímalo, tak to místo focení (auta i myče bjůkenena) je hýr: http://www.adrex.cz/lokality-potapeni-v-ceske-republice/borek-u-golcova-jenikova.html Lokalita fakt úžasná, voda nádherně průzračná, nikde nikdo... Paráda [upravil dne 2.9.09 kujon106] Citovat
Béďa Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Kdo byl na srazu na Seci a jel orientak tak tento lom videl, kdo ne, urcite doporucuju pri nahodnem prujezdu navstivit. Je tam fakt krasne. Citovat
KeiTynka Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Tak to je fakt nááááádhera! Kdeže to je? Dobrý, trošku jsem přehlédla ten odkaz. [upravil dne 3.9.2009 KeiTynka] Citovat
Petra XSI Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Béďo a mě to bylo povědomý, dík za info.......tam by se mohl sraz ještě někdy zopakovat, bylo tam krásně Kujonku, ale když já přes PC komunikuju jen s Vámi z klubu a na to mi stačí fórum. Jinak se s kamarádama vídám tváří v tvář....jsem holt už starší ročník a facebook mě prostě nijak nenadchnul Takže ty fotky musíš dávat krom facebooku i sem abych se taky mohla kouknout:aut [upravil dne 3/9/09 Petra XSI] Citovat
Béďa Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Petro, na sraz byl vicemene kladny ohlas takze neni vylouceny ze to nekdy zopaknem. Casem.. Citovat
kujon106 Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Péťo> Tak to já bohužel všechny kamarády vídat face_to_face nemůžu, takže se tohle jeví jako velmi povedená \"alternativa\" Ale dobrá tedy, budu tady tebe speciálně bombadrovat svejma fotkama :D Citovat
Petra XSI Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Béďo, tak to je super zpráva:super Kujonku: Když právě, já jak celej život žiju v Praze, studovala jsem tu, práci mám pořád tu samou......tak mám všechny tak nějak po ruce.........teda vlastně ségra s rodinou žijou v Paříži, ale to mi stačí Skype. A s fotkama mě klidně bombarduj, neznám nikoho kdo by se na fotkách dokázal ksichtit líp než Ty:D Citovat
aka Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 to je fakt, ziskat fotku, kde by vypadal jako clovek je narocny Citovat
aka Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 mimochodem kujone, kdyz uz mas mic bjukenen fotku, jakto, ze na ni nemas plovak? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.