Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Nepoznala??? :D Vždyť to je jasnej Kujon! :D :D :D

Když já ho takhle nahatýho ještě nikdy neviděla:mad::aut

Kujonku, vždyť víš jak já to s tím facebookem mám, já ho k životu nějak nepotřebuju, i když......ještě mě chvíli lákej takovejma fotka a možná se i regnu :mrk

Odesláno

Já sem si taky řikal - obličejoknížka, pche, na co... No a pak sem změnil názor. Minimálně je to vcelku dosti powerfull komunikační prostředek ;) Takže mam holky uploadovat víc \"nahatejch\" fotek, jo? :D No uvidíme co na to řekne přítelkyně :D

Jinak teda kdyby to někoho zajímalo, tak to místo focení (auta i myče bjůkenena) je hýr:

http://www.adrex.cz/lokality-potapeni-v-ceske-republice/borek-u-golcova-jenikova.html

fotogalerie_foto_3030_foto_vetsi.jpg

borek1.jpg

Lokalita fakt úžasná, voda nádherně průzračná, nikde nikdo... Paráda ;)

[upravil dne 2.9.09 kujon106]

Odesláno

Béďo a mě to bylo povědomý, dík za info.......tam by se mohl sraz ještě někdy zopakovat, bylo tam krásně:mrk

Kujonku, ale když já přes PC komunikuju jen s Vámi z klubu a na to mi stačí fórum. Jinak se s kamarádama vídám tváří v tvář....jsem holt už starší ročník a facebook mě prostě nijak nenadchnul :roll Takže ty fotky musíš dávat krom facebooku i sem abych se taky mohla kouknout:aut

[upravil dne 3/9/09 Petra XSI]

Odesláno

Péťo> Tak to já bohužel všechny kamarády vídat face_to_face nemůžu, takže se tohle jeví jako velmi povedená \"alternativa\" ;) Ale dobrá tedy, budu tady tebe speciálně bombadrovat svejma fotkama :D :D :D

Odesláno

Béďo, tak to je super zpráva:super

Kujonku: Když právě, já jak celej život žiju v Praze, studovala jsem tu, práci mám pořád tu samou......tak mám všechny tak nějak po ruce.........teda vlastně ségra s rodinou žijou v Paříži, ale to mi stačí Skype.

A s fotkama mě klidně bombarduj, neznám nikoho kdo by se na fotkách dokázal ksichtit líp než Ty:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...