Petra XSI Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petra XSI Agresssore, nekažmu to...............to je snad první fotka Kujona kde není opilej a neukazuje žádný sprosťárny :D:D To je fakt:D budem delat jakoze takhle vypada slusnej Kujonek:D.... Kujone ses si jistej tema trema???:D:D:D:D Slušnej Kujonek......ono něco takovýho existuje:o No jestli dobře počítám, tak jedna neopilecká je ta s tím prostředníčkem a druhá je superman, takže by měl mít v rukávu ještě jednu;) Citovat
kujon106 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Tak třeba tady na týhle jsem nic nepil :-) Citovat
Petra XSI Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: kujon106 Tak třeba tady na týhle jsem nic nepil :-) A tady máme poslední a jak mu to tam mezi těma slečnama sluší, úplná růže mezi trním.........nebo se to říká naopak Citovat
agresssor Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: kujon106 Tak třeba tady na týhle jsem nic nepil :-) A tady máme poslední a jak mu to tam mezi těma slečnama sluší, úplná růže mezi trním.........nebo se to říká naopak a nebo vyjimka potvrzuje pravidlo?:D:D:D:D Teda ale nejak moc se netvaris prijemne mezi luxusnimy slecnami:D:D:D:D:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Kujone, ta poslední fotka je dobrá. Kazí ji tam sice prostřední postava ale zbytek je pěknej. Citovat
zpozdilek Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Tak vám sem taky jednu posilam .... [upravil dne 21/1/09 zpozdilek] Citovat
vendelinek Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Kujone, ta poslední fotka je dobrá. Kazí ji tam sice prostřední postava ale zbytek je pěknej. No vidíš,tys na to přišel,a já co je tam navíc:D:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Chudák Kujonek........nedá mi to a musím ho trochu podpořit. Kujone náhodou Ti to tam sluší, jsi takovej soustředěnej.......asi Ti holky řekly telefonní čísla a Ty sis je v hlavě opakoval:D Citovat
KeiTynka Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 A nebo se soustředil, aby neprovedl nějakou lumpárnu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: Petra XSI Chudák Kujonek........nedá mi to a musím ho trochu podpořit. Ale já si samozřejmě dělal srandu. Možná mu i trochu závidím. Citovat
agresssor Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka A nebo se soustředil, aby neprovedl nějakou lumpárnu. spis bych veril teto verzi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Petra XSI Chudák Kujonek........nedá mi to a musím ho trochu podpořit. Ale já si samozřejmě dělal srandu. Možná mu i trochu závidím. treba priste tam budes tat ty:) a nebo já Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: agresssor treba priste tam budes tat ty:) a nebo já Jo a Kujon se nám tady bude řehnit. Citovat
agresssor Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor treba priste tam budes tat ty:) a nebo já Jo a Kujon se nám tady bude řehnit. A procpa by se smal?? a nebo by zavidel:D Citovat
KeiTynka Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Spíš bude mít pocit zadosti učinění. Citovat
agresssor Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Spíš bude mít pocit zadosti učinění. to je taky mozne:) Co tva s16ka??.) Citovat
KeiTynka Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynka Spíš bude mít pocit zadosti učinění. to je taky mozne:) Co tva s16ka??.) Má S16 na mě stále čeká. A já čekám na penízky, ty snad dorazí cca do 14 dní. Už se nemůžu dočkat... Těším se jak malý dítko na novou hračku. Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: KeiTynka Těším se jak malý dítko na novou hračku. Opravím to: Těším se jak malý dítko na novou malou hračku. Citovat
KeiTynka Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: KeiTynka Těším se jak malý dítko na novou hračku. Opravím to: Těším se jak malý dítko na novou malou hračku. Samozřejmě. Velkou hračku bych ani nechtěla... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.