Uďa Odesláno 30. duben 2004 Odesláno 30. duben 2004 Zdravím, mám jeden dotaz.Na 309 1.4i, r.v 92 mi vždy po krátké době odejde zadní motůrek ostřikovače.Dám tam novej (tedy jinej z vrakáče) a normálně chodí.Ale po zhruba měsíci ježdění a nepoužívání ostřikovače už prostě nejde.Nejde ani přímo na baterce.Nevíte co to dělá???? díky Citovat
Petr605 Odesláno 30. duben 2004 Odesláno 30. duben 2004 Doporučuju vzít měřák a zkusit, jestli do toho něco nejde i v klidu. Ale o takovéhle závadě jsem ještě neslyšel.:D:D Změř a (nebo si nech změřit) a dej vědět, jak jsi dopadl. Citovat
Uďa Odesláno 30. duben 2004 Autor Odesláno 30. duben 2004 Pro mě je to taky záhada..Jinak dle mě tam nic jít nemůže , jinak by moturek vrčel ne?? Ale pro jistotu to změřim :-) Citovat
Uďa Odesláno 6. květen 2004 Autor Odesláno 6. květen 2004 Tak jsem to proměřoval a naprázdno mi tam nic nejde :-( Asi se na novej vykašlu, stejně ho moc nepoužívám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.