kecod Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 stale ked idem tak mi svieti kontrolka pre diagnostiku bol som aj servise stym ale nemohly mi nikde najst diagnosticku koncovku.mam peugeot 205. 1,4 ale nie strekovanie ma to karburator.v servise vravely ze tak y peugeot z takym motorom nevideli.skusal som aj vyblikanie zavadi klucikom.ale nejde mi to .ani mi nvyblika zaciatok ani nkoniec proste nic.kto mi vi eporadit.a robi to len ked tocim do velkch otacok.a ked potomnapriklad za jazdy vypnem klucika zapnem tak to nesvieti a ked pridam tak zase svieti. Citovat
Maverick Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Hoď sem fotky motoru:cool: EDIT: Koukám, žes tady těch témat udělal víc a je v tom pěknej bordel. [upravil dne 11.12.08 Mefisto86] Citovat
kobra Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Prosím, j estli by to Medvěd nějak neuspořádal, promazáním Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.