Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

hehe. tuhle 406 jsem taky už viděl naživo na Křivoklátě, ale že v těch znacích jsou lvi a ne koně jsem si taky nevšim :D

taky tak, na Krivoklate.. :)

Odesláno

y2k- nemas nejakeho zručnejsieho kamosa? ja som svoj urobil za cca den- kupil som nerez ruky a kolená- kupil nerezove priechodne zadne tlmice 2 ks. tak sme lahli pod auto a zvaralo sa - a myslim si ze sa aj podarilo celkom dobre. naraznik som potom prisposobil laminátom a dal nastriekat.

[upravil dne 15/1/09 Whitetiger]

post-0-14109604128795_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

y2k- nemas nejakeho zručnejsieho kamosa? ja som svoj urobil za cca den- kupil som nerez ruky a kolená- kupil nerezove priechodne zadne tlmice 2 ks. tak sme lahli pod auto a zvaralo sa - a myslim si ze sa aj podarilo celkom dobre. naraznik som potom prisposobil laminátom a dal nastriekat.

[upravil dne 15/1/09 Whitetiger]

No ved to ze nemam...keby niekto taky bol tak vas tu neotravujem....

V podstate treba zohnat koncovky, dakoho na zvaranie a dakoho na naraznik....

Znie to jednoducho, horsia je uz realizacia...

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Aha co som nasiel :aut

U této fotky jsem málem spadl ze židle!Musel to být opravdu znalec když si nalepil na 406 Coupé nápis 605 SV 3.0 :myslim Něco mě tam neštymuje:D
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: Y2K

Aha co som nasiel :aut

U této fotky jsem málem spadl ze židle!Musel to být opravdu znalec když si nalepil na 406 Coupé nápis 605 SV 3.0 :myslim Něco mě tam neštymuje:D

No to ano...to je pecka....ale slo o ten duplex nom

Odesláno
Původně zaslal: Lidri!!!

Stejně nejlepší podle mě, je toto provedení! Teda až na ten znak

jj tohle jsem měl taky :) jen v hlasitějším provedení :(

toto coupé je podle mně jedno z nejhezčích kupátek v čr co jsem doposud viděl...

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: OldtimerMan

Hm,Ferrari pro chudé:D

Ne ne, tak už se jmenuje Fiat Coupé. :aut

:superMyslel sem si že to tu bude určo někdo znát:potlesk

Odesláno

v Modre je nejaka firma co robi vyfuky- velmi dobre.ale asi aj cena bude podla toho. vola sa tuším AMA

Uz som im pisal....

Ze by som chcel aj duplex aj zvody :roker

Odesláno

Odpisali z AMA...

Duplex 430 EUR.

Zvody sa vraj na moje auto nedaju spravit...

Este maju v ponuke stredny diel a sportovy katalyzator....

Co vy na to?

Odesláno

no nie je to az taka strašna cena- ale ani malo to nie je- mna vyšiel materiál na cca 350 eur ale to som robil komplet nerez výfuk od zvodov s rezonátorom v predu a dvoma samostatnými priechodnými tlmičmi v zadu. No ked sa s tým nechces babrat tak je to dobra cena.

Odesláno

no nie je to az taka strašna cena- ale ani malo to nie je- mna vyšiel materiál na cca 350 eur ale to som robil komplet nerez výfuk od zvodov s rezonátorom v predu a dvoma samostatnými priechodnými tlmičmi v zadu. No ked sa s tým nechces babrat tak je to dobra cena.

Tie zvody co si robil ma zaujimaju...

Pretoze mne bolo povedane (AMA) ze u mna zvody nie je mozne spravit z dovodu maleho miesta v motore....

No a ak by to bola konecna cena so vsetkym tak by som nevahal.

Odesláno

nie nie zvody som nerobil- az od zvodov do zadu- zvody to chce lepsieho majstra ako som ja zatial.:)

Aha taak uz chapem....

No ok, ja sa asi na zvody vykaslem a poriesim \"len\" ten duplex...

Odesláno

no ved zvody mozes dat neskor ked ich niekde zozenies. myslel som ze v AMA su sikovnejsi a urobia aj zvody.:aut

He he....no napisali mi presne to ze kvoli priestoru v motore sa to neda ;)

Mozno sa im do toho len nechce, co ja viem.....tiez sa mi to zda divne, ved spravim takych istych rozmerov len nerezove a vymenim kus za kus....aky priestor navyse?

Ale nech...aspon mi usetrili nejake prachy :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...