Béďa Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Blizzard hehe. tuhle 406 jsem taky už viděl naživo na Křivoklátě, ale že v těch znacích jsou lvi a ne koně jsem si taky nevšim taky tak, na Krivoklate.. Citovat
Whitetiger Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 y2k- nemas nejakeho zručnejsieho kamosa? ja som svoj urobil za cca den- kupil som nerez ruky a kolená- kupil nerezove priechodne zadne tlmice 2 ks. tak sme lahli pod auto a zvaralo sa - a myslim si ze sa aj podarilo celkom dobre. naraznik som potom prisposobil laminátom a dal nastriekat. [upravil dne 15/1/09 Whitetiger] Citovat
Y2K Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger y2k- nemas nejakeho zručnejsieho kamosa? ja som svoj urobil za cca den- kupil som nerez ruky a kolená- kupil nerezove priechodne zadne tlmice 2 ks. tak sme lahli pod auto a zvaralo sa - a myslim si ze sa aj podarilo celkom dobre. naraznik som potom prisposobil laminátom a dal nastriekat. [upravil dne 15/1/09 Whitetiger] No ved to ze nemam...keby niekto taky bol tak vas tu neotravujem.... V podstate treba zohnat koncovky, dakoho na zvaranie a dakoho na naraznik.... Znie to jednoducho, horsia je uz realizacia... Citovat
309GT Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Y2K Aha co som nasiel U této fotky jsem málem spadl ze židle!Musel to být opravdu znalec když si nalepil na 406 Coupé nápis 605 SV 3.0 Něco mě tam neštymuje:D Citovat
Y2K Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Y2K Aha co som nasiel U této fotky jsem málem spadl ze židle!Musel to být opravdu znalec když si nalepil na 406 Coupé nápis 605 SV 3.0 Něco mě tam neštymuje:D No to ano...to je pecka....ale slo o ten duplex nom Citovat
Whitetiger Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 v Modre je nejaka firma co robi vyfuky- velmi dobre.ale asi aj cena bude podla toho. vola sa tuším AMA Citovat
@re Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Lidri!!! Stejně nejlepší podle mě, je toto provedení! Teda až na ten znak jj tohle jsem měl taky jen v hlasitějším provedení toto coupé je podle mně jedno z nejhezčích kupátek v čr co jsem doposud viděl... Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: OldtimerMan Hm,Ferrari pro chudé Ne ne, tak už se jmenuje Fiat Coupé. Citovat
OldtimerMan Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: OldtimerMan Hm,Ferrari pro chudé Ne ne, tak už se jmenuje Fiat Coupé. :superMyslel sem si že to tu bude určo někdo znát:potlesk Citovat
Y2K Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger v Modre je nejaka firma co robi vyfuky- velmi dobre.ale asi aj cena bude podla toho. vola sa tuším AMA Uz som im pisal.... Ze by som chcel aj duplex aj zvody Citovat
Y2K Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Odpisali z AMA... Duplex 430 EUR. Zvody sa vraj na moje auto nedaju spravit... Este maju v ponuke stredny diel a sportovy katalyzator.... Co vy na to? Citovat
Whitetiger Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 no nie je to az taka strašna cena- ale ani malo to nie je- mna vyšiel materiál na cca 350 eur ale to som robil komplet nerez výfuk od zvodov s rezonátorom v predu a dvoma samostatnými priechodnými tlmičmi v zadu. No ked sa s tým nechces babrat tak je to dobra cena. Citovat
Y2K Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger no nie je to az taka strašna cena- ale ani malo to nie je- mna vyšiel materiál na cca 350 eur ale to som robil komplet nerez výfuk od zvodov s rezonátorom v predu a dvoma samostatnými priechodnými tlmičmi v zadu. No ked sa s tým nechces babrat tak je to dobra cena. Tie zvody co si robil ma zaujimaju... Pretoze mne bolo povedane (AMA) ze u mna zvody nie je mozne spravit z dovodu maleho miesta v motore.... No a ak by to bola konecna cena so vsetkym tak by som nevahal. Citovat
Whitetiger Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 nie nie zvody som nerobil- az od zvodov do zadu- zvody to chce lepsieho majstra ako som ja zatial. Citovat
Y2K Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger nie nie zvody som nerobil- az od zvodov do zadu- zvody to chce lepsieho majstra ako som ja zatial. Aha taak uz chapem.... No ok, ja sa asi na zvody vykaslem a poriesim \"len\" ten duplex... Citovat
Whitetiger Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 no ved zvody mozes dat neskor ked ich niekde zozenies. myslel som ze v AMA su sikovnejsi a urobia aj zvody. Citovat
Y2K Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger no ved zvody mozes dat neskor ked ich niekde zozenies. myslel som ze v AMA su sikovnejsi a urobia aj zvody. He he....no napisali mi presne to ze kvoli priestoru v motore sa to neda Mozno sa im do toho len nechce, co ja viem.....tiez sa mi to zda divne, ved spravim takych istych rozmerov len nerezove a vymenim kus za kus....aky priestor navyse? Ale nech...aspon mi usetrili nejake prachy Citovat
Whitetiger Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 ale vsetko sa da- len to este nerobili tak sa im nechce do toho pustat. lenivci. ked zacinali tak im bolo vsetko dobre - teraz ked su rozbehnutý tak si uz vyberaju. Citovat
Y2K Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Ale ved nevadi...tie zvody to nie je az take surne...takze pohoda. Horsie ze sa mi neozyvaju co s tym duplexom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.