Y2K Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 No ved tak nejak by som si to predstavoval.....aj ten naraznik sa mi paci.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Tady to máš i v podobný barvě. Asi nejlepší fotka zadní části RS co jsem našel a to jich tu jezdí jak s...k. Citovat
MirasCC Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Trefa, to je myslím jeden z mála vhodných tvarů koncovky na Coupéčkovou prdel Původně zaslal: BoneDaddy A co na kupé duplex s výřezem do nárazníku a koncovkama ve stylu jako má první Octavia RS??? To by nemuselo vypadat zle. Btw: Hranatej ovál je super :D Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: MirasCC Btw: Hranatej ovál je super :D Ani nevíš jak sem se tu řehnil když jsem to po sobě poprvý četl. :D Ale nějak mě nenapadá jak to jinak nazvat. Oválný to není, hranatý taky ne. Citovat
MirasCC Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Y2K Aha co som nasiel Tak to je teda dost hrozný Zpracování tragédie, koncovky nepasujou do výřezů, hnus. Když už něco takovýho, tak by to chtělo šikmý koncovky, který by kopírovaly tvar nárazníku. A o těch nápisek na kufru raši pomlčím Citovat
Y2K Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Y2K Aha co som nasiel Tak to je teda dost hrozný Zpracování tragédie, koncovky nepasujou do výřezů, hnus. Když už něco takovýho, tak by to chtělo šikmý koncovky, který by kopírovaly tvar nárazníku. A o těch nápisek na kufru raši pomlčím No to som len tak nasiel a este ze zlta farba... Ale ano suhlasim, nic moc, ale tvar vyfukov by mohol byt....no a ta prava diera na narazniku vacsia...celkom sranda A ake sikme koncovky? Citovat
MirasCC Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Jo, tvar dejme tomu, ale prostě víc to schovat, ne aby to takhle okatě čumělo ven. Zkusím ještě jeden podobnej výtvor, dílenský zpracování vypadá malinko líp, ale furt ty koncovky zbytečně koukaj ven: Šikmý koncovky - myšleno tak, že když se podíváš na auto zezhora, aby tvar koncovky kopíroval tvar nárazníku. [upravil dne 12/12/08 MirasCC] Citovat
Y2K Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 Jaaaaj uz chaaapem....no to bude asi problem zohnat... PS: Obrazok akosi nejde.... Citovat
MirasCC Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Obrázek opraven... Netvrdím že to bude jednoduchý, ale divil bych se, kdyby nějak rozumně sešikmený koncovky opravdu nikdo nedělal. Nicméně v prvním tuzing krámu to asi neseženeš Citovat
Y2K Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 No jo....uvidime ako to dopadne...kazdopadne takyto typ koncoviek sa mi paci. Citovat
MirasCC Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Tak možná se opravdu budu muset divit, v rychlosti sem prolezl stránky Ulter Sportu, Remusu a Magnaflow, nicméně to co sem měl na mysli sem tam nikde neviděl. Aspoň bych se ale přimlouval za koncovku sešikmenou směrem dolů... Citovat
Y2K Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 Ak niekto nieco najde dajte vediet...ale pochybujem ze to bude lahke....tak ako s kolesami....kua Citovat
Guest Lidri!!! Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Stejně nejlepší podle mě, je toto provedení! Teda až na ten znak Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Lidri, tak to se mi prave vubec nelibi MirasCC - ja si myslim, ze koncovky vyfuku maji byt lehce vylezle ven, 2-3 cm, kdyz to bude utopeny, tak to nebude ono.... jak je fotka toho zluteho coupe, tak kazdopadne ovaly bliz k sobe, vic zapustit do narazniku (vys) a nechat cca ty 2 cm vylezle, utopeni nebude vypadat nejlip, dle meho Citovat
Guest Lidri!!! Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Jasný, já to beru, každej má na to svůj pohled a každýmu se líbí něco jiného! Citovat
MirasCC Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Lidri: Moc pěkný Scratch: jako se vším - přiměřeně. Záleží na konkrétním autě a vejfuku, patnácticentimetrová roura od kamen čouhající deset čísel z nárazníku, je ale fakt hnus. Citovat
Béďa Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Lidri!!! Stejně nejlepší podle mě, je toto provedení! Teda až na ten znak auto jsem videl live, moc hezky, znak je v pohode je to sice ala Ferrari ale na stredu je lev ne kun.. Citovat
Blizzard Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 hehe. tuhle 406 jsem taky už viděl naživo na Křivoklátě, ale že v těch znacích jsou lvi a ne koně jsem si taky nevšim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.