Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trefa, to je myslím jeden z mála vhodných tvarů koncovky na Coupéčkovou prdel ;)

Původně zaslal: BoneDaddy

A co na kupé duplex s výřezem do nárazníku a koncovkama ve stylu jako má první Octavia RS??? To by nemuselo vypadat zle. :roker

Btw: Hranatej ovál je super :D :D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Btw: Hranatej ovál je super :D :D

Ani nevíš jak sem se tu řehnil když jsem to po sobě poprvý četl. :D:D Ale nějak mě nenapadá jak to jinak nazvat. :myslim Oválný to není, hranatý taky ne. :)

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Aha co som nasiel :aut

Tak to je teda dost hrozný :bojim

Zpracování tragédie, koncovky nepasujou do výřezů, hnus. Když už něco takovýho, tak by to chtělo šikmý koncovky, který by kopírovaly tvar nárazníku.

A o těch nápisek na kufru raši pomlčím :roll

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Původně zaslal: Y2K

Aha co som nasiel :aut

Tak to je teda dost hrozný :bojim

Zpracování tragédie, koncovky nepasujou do výřezů, hnus. Když už něco takovýho, tak by to chtělo šikmý koncovky, který by kopírovaly tvar nárazníku.

A o těch nápisek na kufru raši pomlčím :roll

No to som len tak nasiel a este ze zlta farba...

Ale ano suhlasim, nic moc, ale tvar vyfukov by mohol byt....no a ta prava diera na narazniku vacsia...celkom sranda :D

A ake sikme koncovky?

Odesláno

Jo, tvar dejme tomu, ale prostě víc to schovat, ne aby to takhle okatě čumělo ven.

Zkusím ještě jeden podobnej výtvor, dílenský zpracování vypadá malinko líp, ale furt ty koncovky zbytečně koukaj ven:

Šikmý koncovky - myšleno tak, že když se podíváš na auto zezhora, aby tvar koncovky kopíroval tvar nárazníku.

[upravil dne 12/12/08 MirasCC]

post-0-1410960366133_thumb.jpg

Odesláno

Obrázek opraven...

Netvrdím že to bude jednoduchý, ale divil bych se, kdyby nějak rozumně sešikmený koncovky opravdu nikdo nedělal. Nicméně v prvním tuzing krámu to asi neseženeš ;)

Odesláno

Tak možná se opravdu budu muset divit, v rychlosti sem prolezl stránky Ulter Sportu, Remusu a Magnaflow, nicméně to co sem měl na mysli sem tam nikde neviděl.

Aspoň bych se ale přimlouval za koncovku sešikmenou směrem dolů...

• O 1 měsíc později...
Guest Lidri!!!
Odesláno

Stejně nejlepší podle mě, je toto provedení! Teda až na ten znak

post-0-14109604126663_thumb.jpe

Guest Scratch
Odesláno

Lidri, tak to se mi prave vubec nelibi

MirasCC - ja si myslim, ze koncovky vyfuku maji byt lehce vylezle ven, 2-3 cm, kdyz to bude utopeny, tak to nebude ono....

jak je fotka toho zluteho coupe, tak kazdopadne ovaly bliz k sobe, vic zapustit do narazniku (vys) a nechat cca ty 2 cm vylezle, utopeni nebude vypadat nejlip, dle meho

Guest Lidri!!!
Odesláno

Jasný, já to beru, každej má na to svůj pohled a každýmu se líbí něco jiného!

Odesláno

Lidri: Moc pěkný

Scratch: jako se vším - přiměřeně. Záleží na konkrétním autě a vejfuku, patnácticentimetrová roura od kamen čouhající deset čísel z nárazníku, je ale fakt hnus.

Odesláno
Původně zaslal: Lidri!!!

Stejně nejlepší podle mě, je toto provedení! Teda až na ten znak

auto jsem videl live, moc hezky, znak je v pohode je to sice ala Ferrari ale na stredu je lev ne kun.. :)

post-0-14109604128121_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...