Petra XSI Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: Lentilka tak si vám stojím na křižovatce, vedle přijelo auto tak se podívám a v něm šokovná slečna... taková hezká od přírody... no tak jsem na ní chvíli koukal a ona si zapálila:D za to bych vás ženský třiskal:D jo a to auto byla starší 106ka:) Lentilko, já bych třískala nejenom ženský Jak já ten smrad nesnaším, co bych dala za to, kdybych jeden den necejtila ten cigaretovej smrad Citovat
jakub106GTI Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Dobré ráno.... tak po 2 večírcích jsem zase v práci no bude to asi náročný den:roll Citovat
bobekstošest Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 jé ty si blázen.....to já bych to v práci nezvládla:) Citovat
agresssor Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Dobré ráno.... tak po 2 večírcích jsem zase v práci no bude to asi náročný den:roll Jen po dvou??? TO ja sem z prace jeste neodesel....SEm tu uz 36 hodin:( taky to dneska bude celkem zajimavy:( Citovat
Lentilka Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 když už ste u té práce tak já teď přišel z pracáku:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI Dobré ráno.... tak po 2 večírcích jsem zase v práci no bude to asi náročný den:roll Jen po dvou??? TO ja sem z prace jeste neodesel....SEm tu uz 36 hodin:( taky to dneska bude celkem zajimavy:( ježiš a co tam prosím tě tak dlouho děláš? Citovat
Black Joe Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Lentilko z pracáku ? Sháníš práci ? Citovat
jiri106xs Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: Black Joe Lentilko z pracáku ? Sháníš práci ? Nééé. Lentilka tam dělá šéfa:mrk Citovat
agresssor Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI Dobré ráno.... tak po 2 večírcích jsem zase v práci no bude to asi náročný den:roll Jen po dvou??? TO ja sem z prace jeste neodesel....SEm tu uz 36 hodin:( taky to dneska bude celkem zajimavy:( ježiš a co tam prosím tě tak dlouho děláš? Mame tu letadlo na vymenu podvozku, a chtej ji mit co nejdriv hotovou tak sme tu kuli tomu byli:( btw co vubec delas ty? Citovat
Lentilka Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: Black Joe Lentilko z pracáku ? Sháníš práci ? no ale jen na chvíli, leda tak nějakou brigdu, v únoru bych měl nastoupit tam kde jsem byl předtím... a nebo musí napadnout sníh abych mohl dělat insruktora:) Citovat
Alesek Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 No takže z ůřadu jsem se dostal o půl desáty tak to šlo. Citovat
jakub106GTI Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI Dobré ráno.... tak po 2 večírcích jsem zase v práci no bude to asi náročný den:roll Jen po dvou??? TO ja sem z prace jeste neodesel....SEm tu uz 36 hodin:( taky to dneska bude celkem zajimavy:( ježiš a co tam prosím tě tak dlouho děláš? Mame tu letadlo na vymenu podvozku, a chtej ji mit co nejdriv hotovou tak sme tu kuli tomu byli:( btw co vubec delas ty? veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo :-) a říkají mě manažere:D Citovat
kujon106 Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Pan manažer co většinu pracovní doby debatuje se mnou po icq o sedačkách, světlech, brzdách a čemkoliv ostatním ohledně 106 :D Citovat
agresssor Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI Dobré ráno.... tak po 2 večírcích jsem zase v práci no bude to asi náročný den:roll Jen po dvou??? TO ja sem z prace jeste neodesel....SEm tu uz 36 hodin:( taky to dneska bude celkem zajimavy:( ježiš a co tam prosím tě tak dlouho děláš? Mame tu letadlo na vymenu podvozku, a chtej ji mit co nejdriv hotovou tak sme tu kuli tomu byli:( btw co vubec delas ty? veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo :-) a říkají mě manažere:D A jeje:D Citovat
agresssor Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: kujon106 Pan manažer co většinu pracovní doby debatuje se mnou po icq o sedačkách, světlech, brzdách a čemkoliv ostatním ohledně 106 :D No jo tak to jsou celkem dulezite nforamace:D Citovat
Petra XSI Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Ahojk kucíííí, mám čas Vás jen pozdravit, protože jsem si vylepšovala profil (né ten obličejový) a teď už nestíhám s Vámi pokecat, tak snad zítra:papa [upravil dne 17/12/08 Petra XSI] Citovat
jakub106GTI Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Pan manažer co většinu pracovní doby debatuje se mnou po icq o sedačkách, světlech, brzdách a čemkoliv ostatním ohledně 106 :D No jo tak to jsou celkem dulezite nforamace:D No to teda:D:D Tak zrovna koukám ven a už je zase tma asi pujdu domů Jestli bude hezky o víkendu tak poskládám auto ted je nějaké rozložené a pujdu něco natočit...Už dlouho jsem ho nezahřál:roll Citovat
agresssor Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Pan manažer co většinu pracovní doby debatuje se mnou po icq o sedačkách, světlech, brzdách a čemkoliv ostatním ohledně 106 :D No jo tak to jsou celkem dulezite nforamace:D No to teda:D:D Tak zrovna koukám ven a už je zase tma asi pujdu domů Jestli bude hezky o víkendu tak poskládám auto ted je nějaké rozložené a pujdu něco natočit...Už dlouho jsem ho nezahřál:roll Taky koukam ze uz je tma:D domu pujdu mozna snad uz za dve az tri hodky doufam... MAm toho plny brejle. A jeje copa si zase vylepsoval:). Citovat
Spiral Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: Alesek No takže z ůřadu jsem se dostal o půl desáty tak to šlo. hmmmm tri a pul hodiny... to je pekne ztraveny dopoledne...... priste to chce spacak a balones styl MR bean.... Citovat
jakub106GTI Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 tady je to nějaký mrtvý to snad všichni balíte dárky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.