Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

tak si vám stojím na křižovatce, vedle přijelo auto tak se podívám a v něm šokovná slečna... taková hezká od přírody... no tak jsem na ní chvíli koukal a ona si zapálila:D za to bych vás ženský třiskal:D jo a to auto byla starší 106ka:)

Lentilko, já bych třískala nejenom ženský:bacha Jak já ten smrad nesnaším, co bych dala za to, kdybych jeden den necejtila ten cigaretovej smrad :(

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Dobré ráno....

tak po 2 večírcích jsem zase v práci no bude to asi náročný den:roll

Jen po dvou???:D TO ja sem z prace jeste neodesel....SEm tu uz 36 hodin:( taky to dneska bude celkem zajimavy:(

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Dobré ráno....

Jen po dvou???:D TO ja sem z prace jeste neodesel....SEm tu uz 36 hodin:( taky to dneska bude celkem zajimavy:(

ježiš a co tam prosím tě tak dlouho děláš?

Odesláno

Dobré ráno....

Mame tu letadlo na vymenu podvozku, a chtej ji mit co nejdriv hotovou tak sme tu kuli tomu byli:( btw co vubec delas ty?

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

Lentilko z pracáku ? Sháníš práci ?

no ale jen na chvíli, leda tak nějakou brigdu, v únoru bych měl nastoupit tam kde jsem byl předtím... a nebo musí napadnout sníh abych mohl dělat insruktora:)

Odesláno

Dobré ráno....

Mame tu letadlo na vymenu podvozku, a chtej ji mit co nejdriv hotovou tak sme tu kuli tomu byli:( btw co vubec delas ty?

veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo :-)

a říkají mě manažere:D

Odesláno

Dobré ráno....

veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo :-)

a říkají mě manažere:D

A jeje:D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Pan manažer co většinu pracovní doby debatuje se mnou po icq o sedačkách, světlech, brzdách a čemkoliv ostatním ohledně 106 :D :D

No jo tak to jsou celkem dulezite nforamace:D

Odesláno

Ahojk kucíííí, mám čas Vás jen pozdravit, protože jsem si vylepšovala profil (né ten obličejový) a teď už nestíhám s Vámi pokecat, tak snad zítra:papa

[upravil dne 17/12/08 Petra XSI]

Odesláno

Pan manažer co většinu pracovní doby debatuje se mnou po icq o sedačkách, světlech, brzdách a čemkoliv ostatním ohledně 106 :D :D

No to teda:D:D Tak zrovna koukám ven a už je zase tma asi pujdu domů:super

Jestli bude hezky o víkendu tak poskládám auto ted je nějaké rozložené a pujdu něco natočit...Už dlouho jsem ho nezahřál:roll

Odesláno

No to teda:D:D Tak zrovna koukám ven a už je zase tma asi pujdu domů:super

Jestli bude hezky o víkendu tak poskládám auto ted je nějaké rozložené a pujdu něco natočit...Už dlouho jsem ho nezahřál:roll

Taky koukam ze uz je tma:D domu pujdu mozna snad uz za dve az tri hodky doufam... MAm toho plny brejle. A jeje copa si zase vylepsoval:).

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

No takže z ůřadu jsem se dostal o půl desáty tak to šlo.

hmmmm tri a pul hodiny... to je pekne ztraveny dopoledne...... priste to chce spacak a balones styl MR bean....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...