rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 ja auta nechavam repasovat u babicky v garazi a taky spokojenost Původně zaslal: krake106 rosy.kapky: jo jak říkáš, člověk se tomu autu musí trochu věnovat... ale zatím mě ještě nikdy nezklamal, tak snad to tak bude i nadále:) a co se týká nápravy tak doporučuju repasovat - Peugeot byl v Humpolci - Auto Domin a spokojenost vendi.stejskal: děkuji za uvítání Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka ja auta nechavam repasovat u babicky v garazi a taky spokojenost Původně zaslal: krake106 rosy.kapky: jo jak říkáš, člověk se tomu autu musí trochu věnovat... ale zatím mě ještě nikdy nezklamal, tak snad to tak bude i nadále:) a co se týká nápravy tak doporučuju repasovat - Peugeot byl v Humpolci - Auto Domin a spokojenost vendi.stejskal: děkuji za uvítání No tak to hodně štěstí jestli si to budeš dělat sama:) Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 to bude asi dost práce:) btw.. kdy bude vlastně nějáký sraz ? Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 No téda, to koukám jak se to tu rozjelo. Každopádně tu vítám obě nové slečny a přeju co nejvíce štastných km a co nejméně problémů s jejich 106tečkama. Citovat
Welis Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 jo 106 to je auto... uz se tesim na sraz 106tek :-)... Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 to bude asi dost práce:) btw.. kdy bude vlastně nějáký sraz ? tak je jich spousta:) ale velkej hodně velkej je asi první ta Seč jestli se nepletu Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 peto, to mas pravdu jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam.. Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka peto, to mas pravdu jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam.. tak to muj zavazek je blázen do mě:D Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 tak se tak koukám na mapy a do Seče to mám z Brna 150 km.. tak to je dobrý Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka peto, to mas pravdu jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam.. Jestli je \"zavazek\" to co si myslím, tak mám doma taky jeden exemplář Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: rosy.kapka peto, to mas pravdu jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam.. Jestli je \"zavazek\" to co si myslím, tak mám doma taky jeden exemplář no ale zase tady nemusíme mít fotku každého závazku:D:super Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 jakube, to jsi na tom relativne lip ja jsem po tech letech celkem rada, kdyz mam chvilku pro sebe a nejsme jako dvojcata Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: rosy.kapka peto, to mas pravdu jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam.. tak to muj zavazek je blázen do mě:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 tak se tak koukám na mapy a do Seče to mám z Brna 150 km.. tak to je dobrý republika je na takovou párty malá dá se dorazit všude:aut Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: rosy.kapka peto, to mas pravdu jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam.. Jestli je \"zavazek\" to co si myslím, tak mám doma taky jeden exemplář no ale zase tady nemusíme mít fotku každého závazku:D:super No tak zrovna Tvůj závazek je pěkná baba:aut, to musím uznat i když jsem ženská a tíhnu k druhému pohlaví. Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: rosy.kapka peto, to mas pravdu jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam.. Jestli je \"zavazek\" to co si myslím, tak mám doma taky jeden exemplář no ale zase tady nemusíme mít fotku každého závazku:D:super No tak zrovna Tvůj závazek je pěkná baba:aut, to musím uznat i když jsem ženská a tíhnu k druhému pohlaví. Ty jo tady se to ještě zvrhne:D:D to mě baví Citovat
Welis Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 začína se to tady pěkně vybarvovat :-)... sem zvědaj co se dočtu na 10tém listu :-) [upravil dne 11.12.2008 Welis] Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka jakube, to jsi na tom relativne lip ja jsem po tech letech celkem rada, kdyz mam chvilku pro sebe a nejsme jako dvojcata No my to měli donedávna takhle........bydlíme spolu, pracovali jsme spolu, s tím že jsme spolu seděli sami v kanceláři. Od listopadu pracuje přítel jinde. Myslela jsem si, že se mi bude stýskat..............a vůbec. Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 tady se člověk zasměje, nechci vidět jak to vypadá na sraze;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.