Karel Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Měnil už někdo manžety na hřebenovém řízení hlavně pravou stranu u spolujezdce. Jestli ano tak jakým způsobem tj. na autě nebo bylo řízení vytažené ven z auta. Citovat
Karel Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Jak jdou povolit ty tyče? Ptám se proto, že jsem viděl jak ty manžety měnit na autě bez vytahování řízení. Akorát měl sundané řídicí tyče tak nevím jak to drží. Citovat
Roky Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Tyče musíš sundat jinak je tam nedostaneš ,tyče jsou našroubovaný a jdou docela blbě dolu je tam daná taková pojišťovací pojistka,vypadá to jako podložka ,ale je to vějířek ,kterej se chová při povolování jako ježek to aby nedocházelo k samovolnému povolování. [upravil dne 9/12/08 Roky] Citovat
Karel Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Když jsi povoloval ty tyčky, tak hřeben řízení si měl zakontrovaný ? Citovat
Roky Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Ale je tam špatný přístup ze spoda,teď mě to taky čeká prava strana ,ale ne kvuli mažetě ,ale kvůli tomu spojovacímu kloubku je na něm vůle. Citovat
Karel Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 To jsem chtěl slyšet :-)) a tyčku jsi držel čím, myslím ten kloub. Citovat
Roky Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Kleště ,pořádný sika dobrej pomocník. Citovat
Roky Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Na tom obrázku je vidět že má sundanej celej náboj možná i tlumíč Citovat
Karel Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Pravě že ne. Všechno je namontované. Citovat
Roky Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 No na kyneťák taky dáš manžetu aniž bys ho demontoval tak třeba něco je taky na manžety řízení??No nevim. [upravil dne 9/12/08 Roky] Citovat
Marcel505 Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Karel To jsem chtěl slyšet :-)) a tyčku jsi držel čím, myslím ten kloub. Lehneš pod auto, vezmeš velký sika kleště, a když odendáš manžetu, tak tyčku povolíš sikama. Je to dost zatažený, ale jde to. Pokud máš auto s posilovačem, pravá manžeta tam jde hůř, tak je lepší celej hřeben doprava vytáhnout. Takže je lepší to sundat. Takže pokud ti jde o výměnu manžet, není třeba povolovat táhla. Protože pak bys musel dát nový podložky ty spec.vějířový. Takže je lepší udělat řízení celý - sundat ho, táhla, čepy, promazat hřeben a manžety. Jinak, mám tu nový manžety na 405 bez posilovače z Kelly. Kdybys chtěl... Citovat
pastorek Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Karel To jsem chtěl slyšet :-)) a tyčku jsi držel čím, myslím ten kloub. Na hrebeni riadenia i na kĺbe sú zárezy na vidlicový kľúč. Citovat
Karel Odesláno 10. prosinec 2008 Autor Odesláno 10. prosinec 2008 Pastorek díky , Marceli manžety už mám doma. Akorát se mi nechce vytahovat celé řízeni ven z auta tak proto jsem se ptal jak drží tyčka řízení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.