Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měnil už někdo manžety na hřebenovém řízení hlavně pravou stranu u spolujezdce. Jestli ano tak jakým způsobem tj. na autě nebo bylo řízení vytažené ven z auta.

Odesláno

Jak jdou povolit ty tyče? Ptám se proto, že jsem viděl jak ty manžety měnit na autě bez vytahování řízení. Akorát měl sundané řídicí tyče tak nevím jak to drží.

Odesláno

Tyče musíš sundat jinak je tam nedostaneš ,tyče jsou našroubovaný a jdou docela blbě dolu je tam daná taková pojišťovací pojistka,vypadá to jako podložka ,ale je to vějířek ,kterej se chová při povolování jako ježek to aby nedocházelo k samovolnému povolování.:potlesk

[upravil dne 9/12/08 Roky]

Odesláno

Ale je tam špatný přístup ze spoda,teď mě to taky čeká prava strana ,ale ne kvuli mažetě ,ale kvůli tomu spojovacímu kloubku je na něm vůle.

Odesláno

No na kyneťák taky dáš manžetu aniž bys ho demontoval tak třeba něco je taky na manžety řízení??No nevim.

[upravil dne 9/12/08 Roky]

Odesláno
Původně zaslal: Karel

To jsem chtěl slyšet :-)) a tyčku jsi držel čím, myslím ten kloub.

Lehneš pod auto, vezmeš velký sika kleště, a když odendáš manžetu, tak tyčku povolíš sikama. Je to dost zatažený, ale jde to.

Pokud máš auto s posilovačem, pravá manžeta tam jde hůř, tak je lepší celej hřeben doprava vytáhnout. Takže je lepší to sundat.

Takže pokud ti jde o výměnu manžet, není třeba povolovat táhla. Protože pak bys musel dát nový podložky ty spec.vějířový.

Takže je lepší udělat řízení celý - sundat ho, táhla, čepy, promazat hřeben a manžety.

Jinak, mám tu nový manžety na 405 bez posilovače z Kelly. Kdybys chtěl...

Odesláno

Pastorek díky :super,

Marceli manžety už mám doma. ;)

Akorát se mi nechce vytahovat celé řízeni ven z auta tak proto jsem se ptal jak drží tyčka řízení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...